keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Jalkapalloa ja uusia treenivälineitä

Vihdoin ne ovat täällä!! Nimittäin uudet ja myös ensimmäiset spinningkenkäni!! Olen pari vuotta miettinyt kenkien ostamista, mutta aina jättänyt ne kuitenkin ostamatta syystä tai toisesta. Yleensä syy on ollut siinä, että en käy niin aktiivisesti spinningissä, että olisin halunnut panostaa spinningkenkien ostamiseen, sillä hinta kuitenkin pyörii siinä 100 euron molemmin puolin. Olin viikonlopun Lontoossa ja tietäen, että Englannissa urheiluvälineet- ja vaatteet ovat halvempia kuin Suomessa, olin jo etukäteen päättänyt, että kengät lähtevät nyt mukaani. Ja tietysti piti käydä myös SportsDirect'ssa, josta mukaan tarttui uudet trikoot ja toppi. Moni varmasti samaistuu siihen, että uudet treenivaatteet/välineet tuovat vähän extraa treeniin :)

Olin saanut jo aiemmin saanut pari suositusta paikalliselta kaveriltani hyvistä liikkeistä ja päädyin Holbornin CycleSurgeryyn. Pyöräilyyn erikoistuneessa liikkeessä on tietysti pyöräilyyn erikoistunutta henkilökuntaa ja sen kyllä huomasi. Myyjä osasi heti taustojeni perusteella suositella paria sopivaa mallia. Päädyin sovittamaan toisia kenkiä ja onnekseni ne olivat sopivat, sillä toista mallia ei olisi ollut sopivaa kokoa. Hintakin oli hieman matalampi kuin Suomessa (tämä tosin selvisi vasta Googlesta myöhemmin). Mitäpä sitä enempää miettimään ja niinpä Specialized:n Riata-kengät lähtivät mukaani :) Vielä en ole niitä päässyt testaamaan, sillä sairastuin tultuani takaisin Suomeen. Hinku spinningtunnille on nyt kova, sillä en malttaisi odottaa uusien kenkien testaamista! Moni on sanonut spinningkenkien tuovan spinningiin aivan uuden puolen. Pyöräily tuntuu erilaiselta ja tehokkaammalta ja lihakset joutuvat töihin eri tavalla kuin kuonokoppiin kiinnitetyillä jumppakengillä. Sain myyjältä myös hyviä vinkkejä kenkien/klossien säätämiseen, jos ne eivät tunnu hyviltä tai polvien kanssa tulee ongelmaa. Kerron kenkäkokemuksestani lisää, kun olen tunnille niitä päässyt testaamaan.


Brittiläiseen kulttuuriin kuuluu hyvin vahvasti jalkapallo. Vaikka olen asunut Englannissa puoli vuotta, en silti koskaan eksynyt peliä katsomaan. Nykyään entisen kotikaupunkini joukkue pelaa Valioliigassa, joten nyt varmasti eksyisin peliin, jos sielläpäin vielä asuisin :) Tällä kertaa kuitenkin suuntasin poikakaverini kanssa West Ham-Manchester City-peliin. Peli päättyi 2-1 ja kyseessä oli kuulemma iso voitto, sillä Man City on yksi maailman rikkaimmista joukkueista ja viime vuoden Valioliigan voittaja. Tunnelma pelissä oli hieno, etenkin kun kotijoukkue voitti, mikä myös oli poikaystäväni suosikkijoukkue :) Hienoa oli myös nähdä kentällä suomalais-englantilainen Carl Jenkinson ja penkillä ollut Jussi Jääskeläinen! Taidanpa alkaa seuraamaan futista hieman enemmän :D

"I'm Forever Blowing Bubbles..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti