sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Loma loppuu, kesä ei

Niin se neljä lomaviikkoa vain vierähti nopeasti ja viimeistä päivää viedään. Blogikin on elänyt hiljaiseloa, sillä en ole montaakaan päivää lomani aikana ollut kotona ja suurin osa ajasta onkin oltu kännykkänetin varassa ja sillä kirjoittaminen olisi ollut varsin hidasta (ja toisekseen en kyllä olisikaan ehtinyt kirjoittaa). Kyllä tätä konetta ehtii taas hakkaamaan ympäri vuoden, joten olen oikein tyytyväinen läppärin kesätaukoon :) Loma kului pitkälti matkustellessa. Lähes 2 viikkoa kului Irlannissa ja Englannissa, sen jälkeen on ollut mökkejä, mummoloita, sukulaisia, kavereita, ympäri Suomen sompailua ja se muutama päivä Helsingissäkin. Autossa (ja myös bussissa, junassa ja lentokoneessa) olen istunut niin paljon, ettei varmaan tarvitsisi koko loppuvuonna. Mutta kyllä olen nauttinut jokaisesta lomapäivästä!!

Treenaaminen loman aikana jäi harmikseni vähille. Irlannissa aikataulu oli niin tiukka, ettei ollut toivoakaan lenkkeilystä tai sitten olin niin väsynyt, etten jaksanut. Englannissa ehdin kerran juoksulenkille ja lisäksi kävelimme pitkiä lenkkejä useampana päivänä. Suomessa ehdin lenkkipolulle vain muutaman kerran.  Lisäksi loma päättyikin sopivasti nielutulehdukseen ja se vei treenit viimeiseltä viikolta kokonaan. Luulin vain saaneeni kylmää auton/lentokoneen ilmastoinnista kuten poikakaverini, joka selvisi parin päivän lievällä kurkkukivulla. Näin ei kuitenkaan ollut kohdallani. Kun olin viisi päivää ollut lievässä kurkkukivussa ja välillä ääni käheänä, satuin vilkaisemaan nieluani peilistä ja yllätyshän siellä oli, sillä peilissä näkyi valkoiset katteet ja muitakin tulehduksen merkkejä. Nieluviljely kuitenkin osoittautui negatiiviseksi ihme kyllä, joten virustulehdus taisi/taitaa olla kyseessä. Muutaman päivän olen kuitenkin pitänyt treenilepoa varmuudeksi ja pelkäsin jo ensi viikonkin treenien puolesta, mikäli sieltä olisi angiina löytynyt, mutta hyvä näin :) Juurikin treenien puutteen ja liiallisen herkuttelun vuoksi olen myös kerryttänyt jonkun kesäkilon :P Ensi viikolla onneksi pääsee johonkin ruotuun, kun ruokailurytmi säännöllistyy ja toivon mukaan kurkkukipukin antaa myöden treenejä ajatellen. Eiköhän se kilo (ja ehkä toinenkin) siitä tipahda, kun saa pahimmat turvotukset pois :)

Tällä kertaa kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten lyhyt kuvakatsaus lomaani :)

Ihana Irlanti :)
Useita kymmeniä tunteja tien päällä Suomessa ja maailmalla
Lenkkimaisemaa Englannissa
Kesäherkkuja! English afternoon tea :)
Mökki <3
Mummolan kesäyö
Superfoodia suoraan metsästä
Kesän ihanin keksintö! Tien varresta löytyi hunaja-automaatti ja sen sisällä oli hunajatörppöjä kaupan. Rahat vain aukosta sisälle ja törppö mukaan. Ihanaa hunajaa suoraan paikalliselta pienkasvattajalta :)
Kesä-Helsinki :)
Onneksi lämpöä (kuumuutta) ja kesää vielä riittää, vaikka työt ja sisätilat huomenna kutsuvatkin :) Ihana ihana kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti