lauantai 20. syyskuuta 2014

Tanssin ja pallopelien hurmaa

Kävin tänään monen viikon tauon jälkeen BodyJamissa ja ekaa kertaa kokeilemassa uusinta ohjelmaa. Huippuohjelma! Vaikka olin mukana ekaa kertaa niin yllättävän hyvin pysyin mukana, mutta kyllä ne jalat ja kädet huitoivat ja hyppivät välillä miten sattuivat :) Fiilis oli kuitenkin tärkein ja lauantai-aamupäivän tunti hämyisessä salissa tuntui kuin olisi ollut lauantai-iltana tanssilattialla. Tai ainakin melkein ;) Tämä oli taas niitä tunteja, kun jää superhyvä olo pitkäksi aikaa, kun fiilis oli kohdillaan ja hiki lensi. Tanssiminen on minun lajini ehdottomasti!

Tähän vastakohtana oli tämän viikon sähly. Meitä oli paljon pelaajia paikalla ja sitä myöten jouduimme myös pitämään vaihtopelaajia ja maalivahtia. Silloin kun porukkaa on vähemmän on meillä liikkuva maalivahti, joka vain pelaa alempana ja toimii "maalivahtina" samalla. Nyt joukkeissa oli 4 kenttäpelaajaa, maalivahti ja 1-2 vaihtopelaajaa. En kyllä saanut siitä pelikerrasta niin hyvää fiilistä kuin yleensä. Maaliin tai vaihtoon meneminen on minulle kuin "rangaistus", sillä en malttaisi olla paikallani vaan haluaisin olla juoksemassa pallon perässä pitkin kenttää. Jokaisella on kuitenkin pelivuoronsa ja jouduin tällä pelikerralla olemaan sekä vaihdossa että maalissa. Jaksan hyvin vetää tunnin sählyn ilman vaihtoa ja käydä välillä vain hörppäämässä vettä, joten päästän mielelläni muita maaliin tai vaihtoon enemmänkin, jos kokevat siihen tarvetta. Pelin jälkeen pitää olla kunnolla hiki ja kesken pelin pitää välillä puuskuttaa spurttien jälkeen. Se on minun ideaalinen pelini :) Tuli nytkin hiki, mutta... 

Jos tykkään tanssimisesta, niin tykkään myös sählystä. Tällä hetkellä minulla on palo kokeilla muitakin pallopelejä, erityisesti joukkuelajeja. En ole peruskoulun/lukion jälkeen juuri mitään pallopelejä pelannut, joten aika pihalla varmasti olisin alkuun. Ongelma on myös se, että aikuisille vasta-alkajille on vähän tarjolla palloilumahdollisuuksia lähinnä harraste/pelailumeiningillä. Yhden lentopallovuoron löysin, mihin pääsee ihan vasta-alkajatkin mukaan, joten ehkäpä käyn sitä joskus testaamassa. Jos jollain on hyviä vinkkejä aikuisten harrastepalloiluvuoroista Helsingissä, niin otan vinkit mielelläni vastaan!

P.S. Eräänlainen "pallopeli" on myös kuumailmapalloilu, minkä kyytiin pääsin eilen. Kuva kertoo varmaan enemmän, kun sanat eivät nyt riitä :)


2 kommenttia:

  1. Vauu mahtavat maisemat kuumailmapallosta!

    Ja minunkin mielestä tämä nykyinen bodyjam - ohjelma on huippu! Ehkä tosiaan vähän helpompi kuin edellinen ohjelma, mutta hyvällä tavalla. Mä tykkään erityisesti ekasta "finaalista". Olen nyt kolmesti käynyt ja aina vaan paranee :) ens viikolla taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kans ekasta osiosta enemmän.Lämppärissä se lattariosuus oli kyl vähän jännä tai lähinnä poikkeava normaalista, mut toisaalta kivaa vaihtelua :) Tätä ohjelmaa pitää päästä tekemään jatkossakin!

      Poista