torstai 15. elokuuta 2013

Kiirettä, kakkua ja luentoja

Työt alko ja sen myötä kiireet. Hyvä kun on kotiin välillä ehtinyt ja niin on blogikin jäänyt vähälle huomiolle. Tässä välissä ehdin kerryttää yhden vuoden lisää synttäreitä juhliessani. Väänsin 4 limejuustokakkua sukulaisille, kavereille ja työkavereille. Eikä siinä vielä kaikki, talvella sitten kunnon juhlat, joten tämä oli vasta alkusoittoa :) Kakkua, keksiä ja suklaata on tullut vedettyä enemmän kuin laki sallii. Ja jostain kumman syystä kerrytin synttärilahjaksi lipun Suklaafestivaaleille ja suklaata monessa muodossa :D 

Pyöreiden kunniaksi pukkasi kukkia :)
Liikkumiset olen tunkenut kahden viime viikon aikana aika tehokkaasti kahteen treenipäivään molempina viikkoina, kun kalenteri on tupannut olemaan aika täynnä. Tänään tuli tahkottua ensin crosstrainerilla, seuraavana ilmaa potkimaan BodyCombattiin ja viimesenä Sh'bamiin. Niiden jälkeen kyllä tunsi treenanneensa. Juoksuun koen tällä hetkellä jonkinlaista viha-rakkaus-suhdetta. En ole käynyt juoksemassa kolmeen viikkoon, eikä ole yhtään ollut ikävä lenkkipolulle vaan sali ja jumpat ovat vieneet mennessään. Enköhän jossain vaiheessa taas vedä juoksukengätkin jalkaan. Sähly alkaa 3.9. ja sitä odotan innolla! Salilla alkaa uusi syyslukkari 1,5 viikon kuluttua ja ehdin jo ilmottautua uutustunnille BodyJamiin. Sitä kohtaan on kovat odotukset, koska Sh'bam tuntuu välillä liian helpolta ja nykyiseen ohjelmaan olen jo täysin kyllästynyt.

Loppukesä ja fysiikan ihmeitä opettelemassa
Liikuntalääketieteen luennot jatkuivat viime viikolla aiheella biomekaniikan ja liikuntafysiologian perusteet. Omaan mielenkiintoon kolahtivat erityisesti voiman ja kestävyyden harjoittaminen. Pitää käydä muistiinpanot läpi ja lainata tenttikirjakin, jotta pääsee vähän syvällisemmin kiinni aiheeseen. Ainakin voiman harjoittamisen eri muodoista ajattelin kirjoittaa, kunhan vain ehdin. Biomekaniikan harjoituslaskuista onnistuin saamaan oikein 2/5 mikä on tällä matikka/fysiikkapäällä ihan hyvä saavutus :D Laskukaavat olivat kuitenkin hyvin yksinkertaisia, kun ne sitten näin luennoilla. Selityksenä lienee, etten vain etsinyt oikeilla hakusanoilla netistä ;)

Tänään soi: Alicia Keys - Empire State Of Mind

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti