sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Raejuustoaddiktio ja lauantain iloja

Raejuuston kavereita
Olen täysin koukussa raejuustoon. Syön sitä lähes päivittäin ja ainakin töissä sitä on ruoan kuin ruoan kanssa. Myös kotona raejuustoa löytyy lautaselta usein. Raejuusto sopii monen kanssa ja itse syön sitä ainakin kaurapuuron, salaatin, nuudeleiden, rahkan, hedelmäsoseen, mehukeiton, kasviskeiton, maksalaatikon ja jogurtin kanssa. Jos syön lämmintä ruokaa, tulee raejuusto aina kyytipojaksi salaatin kera. Melkein kaiken ruoan kanssa voisin kyllä syödä raejuustoa, ainakin kotona, ravintola on toinen asia :) Se menee myös aamupalana, välipalana ja iltapalana sellaisenaan. Raejuustohan sisältää runsaasti proteiinia ja kerran vertailtuani rahkan ja raejuuston proteiinimääriä, totesin (ainakin omaksi yllätyksekseni) raejuustossa sitä olevan enemmän. Raejuuston proteiinimäärä oli 13g/100g ja rahkan 10 g/100 g. Nämä lukemat keräsin Valion raejuustosta (rasvaa 2 %) ja rahkasta (rasvaa 0,3 g).

Ravintolapäivän antia: kreikkalaista uunifetajuustoa, nam!
Lauantaina tuli laukattua ympäriinsä koko päivän ajan. Aamu lähti käyntiin spinning+BodyPump-yhdistelmällä ja teki kyllä hyvää, vaikka hetki spinningissä kesti ennen kuin tämmöinen ei-hirveän-innokas-aamutreenailija pääsi vauhtiin. Mutta kyllä hiki sitten lensi ja pumpissa lihakset huusi! Salilta kotiin, pyörä alle ja suunnaksi Ravintolapäivä. Ravintolapäivänähän kuka tahansa voi perustaa popup-ravintolan päivän ajaksi. Itse tykkään ajatuksesta ja olen käynyt monena kertana useammassa paikassa. Eilen suuntasimme kaverin kanssa kolmeen paikkaan ja ruoka oli kaikkialla hyvää! Illalla sitten kahden hengen pikkujouluilua ja yöelämään tanssahtelemaan. Kunnon tanssimista olen kaivannut pitkään ja vihdoin pääsin tanssimaan periaatteella dance the night away :)

Tämä viikko on liikunnan osilta menty ahkerammin kuin viime viikolla. Ensi viikolla sitten saakin taas laskea hetkiä, että ehtii treenitossut vetämään jalkaan. Pyörän päälläkin olen vielä pystynyt vetämään osan työmatkoista ja muitakin matkoja. Saa nähdä miten pitkälle pyöräkausi jatkuu, nimittäin viime vuonna se päättyi näihin aikoihin, mutta toissavuonna pyöräilin vielä joulukuun puolivälissä. Niin kauan kuin tiet vain ovat sulia, laitetaan pyörään vauhtia :)

Näin tällä viikolla:
ma: juoksulenkki
ti: sähly
ke: -
to: -
pe: sali+Indoor Running
la: spinning+BodyPump
su: -

Tänään soi: Guru Josh Project - Infinity 2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti