maanantai 16. joulukuuta 2013

Treeniä, janoa, nälkää ja bataattiranskalaisia

Viime viikko on taputeltu kasaan ja viikonloppukin hujahti nopeasti. Lauantaina ahkeroin nousemalla hyvissä ajoin, jotta ehdin kymmeneksi salille ja pumppiin. Harvemmin jaksan nousta niin, että tuohon aikaan jo olisin salilla, mutta kerrankin näin :) Jotta treeni kulkisi vähän paremmin, laitoin kellon soimaan ekan kerran jo klo 7, jotta joisin vettä, koska monesti aamutreeneissä huomaan elimistön olevan kuiva ja joudun hörppimään vettä tunnin aikana koko ajan. Ja kuten olen aiemminkin kirjoitellut, niin aamutreenit tuntuvat aina tukkoisilta. Vetäisin siis ison lasillisen vettä ja jatkoin uniani vielä parin tunnin ajan. En tiedä johtuiko veden juonnista vai mistä, mutta aamutunti sujui kerrankin hyvin. Lisäksi laitoin ainakin lämmittelyyn, kyykkyyn ja selkään vähän extrapainoa. Eikä janottanutkaan tunnin aikana niin kuin yleensä :) Tässä voisi mahdollisesti olla yksi keino saada aamutreenit sujumaan hieman paremmin?

Pumpin jälkeen vetäisin pitkästä aikaa venyttelytunnin (tai puolituntisen oikeastaan) ja kyllä taas huomasi olevansa jäykkä. Lihaksia kiristi ja venyvyys oli heikkoa. Kanssajumppaajat vetelivät kevyen näköisesti liikkeitä, joissa meikäinen ei meinannut taipua mitenkään. Pitäisi taas jaksaa kiinnittää huomiota liikkuvuuteen ja venyvyyteen ja pyrkiä käymään kehonhuoltotunneilla, mutta jotenkin se vain on olevinaan niin vaikeaa...

Tänään oli vuorossa SatsEnergy+ABSolution ja kyllä niiden jälkeen taas tiesi treenanneensa. Jälkimmäisen tunnin aikana alkoi reisi hapottamaan, eikä totellut yhdessä liikkeessä ollenkaan. Lisäksi tipahdin lankusta polvilleni maahan, kun ei ihan liike sujunut niin kuin piti. Huomenna voi vatsalihakset kiittää :) Tämmöisen setin jälkeen on kyllä aina hirveä ja loputon nälkä. Mikään ei tunnu riittävän. Siinä vaiheessa kun olin vetänyt bataattiranskalaisia ison satsin, raejuustoa, neljä palaa ruisleipää päällisineen ja maitoa, alkoi vatsa vihdoin täyttymään. Ja tämä kaikki klo 20 jälkeen :) Bataatti muutenkin on vähän vieraampi ruoka, mutta paljon on pyörinyt netissä bataattiranskalaisten ohjeita, joten päätin kokeilla niitä. Oma versioni ranskiksista meni näin:

- bataatti
- loraus oliiviöljyä
- mausteita: yrttisuolaa, pippuria, valkosipulijauhetta, chilijauhetta

Bataatti kuoritaan ja leikataan ranskalaisten kokoisiksi paloiksi. Päälle öljy ja mausteet ja sekaisin kulhossa. Koko komeus pellille ja uuniin 200 astetta ja 25 minuuttia. Nam!

Viime viikon tempoilut:
ma: -
ti: sähly (jäi joulutauolle)
ke: -
to: -
pe: Indoor Running+crosstrainer
la: BodyPump+FLX (eli venyttely)
su: -

Tänään soi: Nick Skitz & Basslouder feat Brooklyn Bounce - Again & Again (Club Mix)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti