keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Back on track!

Tästä se taas lähtee! Tauon jälkeen I'm back on track ja ensimmäisenä suunta oli lenkkipolulle. Aika kevyesti lähdin vetämään, ku vähän vielä nenä tuhisi, mut hyvin tuntu kulkevan ainaki lönköttelyvauhil :) Samalla testiin pääsivät Englannin kaverilta joululahjaksi saamani (kyllä avasin jo paketin) nastat kenkiin. Tai liukuesteet tai miksikä niitä sanotaankaan? 


 

Juoksuun ei ehkä paras malli, parempi ois, jos kumiosa menisi kantapään taakse ja pysyisivät paremmin paikalla. Nytkin korjailin toista liukuestettä puolet matkasta ja lopuksi kävi niin, että se toinen sitten irtosi loppumatkasta, mutta onneksi löytyi vähän matkan päästä. Alustana oli nyt aika tasainen luminen (välillä pöpperöinen) tie missä olen ennenkin hyvin pystynyt juoksemaan ilman nastoja, joten ehkä toimisivat paremmin toisenlaisella (jäisemmällä) alustalla. Tosin en sinne jäälle taida ehdoin tahdoin mennä juoksemaan. Uskon kyllä, että vähän lisää pitoa toivat nytkin. Ja nastat lähtevät kyllä seuraavallakin kerralla mukaan, pitänee varmaan vaan vetää ne vielä ylemmäs, jotteivat putoa.


Vakkarilenkkipolkua
Onnistuin vielä söhläämään Sportstrackerin niin, etten sitten saanut mitään tallennettua ylös. Vois ehkä opetella muistamaan, ettei sammuta ohjelmaa heti lähdön jälkeen (lue: opettele käyttämään uutta kännykkää). Kaikesta huolimatta oli kyl oikein piristävä lenkki, jee!!

Tänään soi: Robbie Williams - Come Undone

2 kommenttia:

  1. Hei
    laita liukuesteet paljon taaemmaksi kenkiisi, eivät lipsahda pois kävellessä...juoksemiseen nämä ei ole tarkoitettukaan...mutta hyvät kun oppii laittamaan oikein paikoilleen...eikä tarvitse kaupoissa irrottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, huomasin saman jutun heti seuraavalla lenkillä, pysyivät paljon paremmin paikallaan :) Nykyään juoksen useammin ilman liukuesteitä, pito tuntuu olevan aika lailla sama, ellei eksy jäätikölle.

      Poista