torstai 20. joulukuuta 2012

You should be dancing... yeeaa!!

Tänään oli tanssi-ilta. Koska tanssikorttini vanhentuu pian ja kertoja on vielä käyttämättä, päätin vetäistä kaksi tuntia putkeen. Listalla oli old disco ja dance. Dance-tunnilla olen ennenkin käynyt, tosin eri päivänä ja eri opettajan opissa. Siinähän siis tanssilajit vaihtelevat muutaman viikon välein esim. jazz, show, disco, lattarit... Nyt lajina oli jotain mitä itse kutsuisin discoshowksi :D Old disco -tunti olikin sitten täysin uusi tuttavuus. Molempien tuntien koreografiaa oli tehty jo ennenkin ja muista tanssijoista näki, että olivat selvästi tanssineet enemmän ja tehneet niitä koreografioita ennenkin. Eipä siinä mitään ja mukaan vaan. Olosuhteisiin nähden pärjäsin mielestäni ihan hyvin. Välillä iski epätoivo, kun ei oikein meinannut pysyä mukana, mutta kun moneen kertaan toistettiin alkoi mullakin mennä kuviot oikein ainakin osittain. Tämän opettajan tunnit olivat selvästi vaativampia kuin missä aiemmin olen käynyt ja dance-tunnilla kädet pyörivät kuin vatkaimella.

Pienenä yksityiskohtana mainittakoon, että mitä lähempänä olin opettajaa, sitä vähemmän osasin mitään tehdä. Teimme salin etuosaa kohden suurimman osan aikaa koreoita, mutta kun pariin kertaa opettaja käänsi tanssit salin takaosaa kohden eli tuli itse sinne takaosaan tanssimaan, meni mulla pasmat sekaisin ja jalat solmuun :D En vaan osannu tehä mitään vaik näin ihan läheltä mitä ois pitäny tehä! En oo ikinä mikään eturivin kannattaja ollukkaan, mutten tiennyt, että se tällaista aiheuttaa. Eikä oo ennen aiheuttanukkaan. Mikä lie lähemmyyspaniikki :)

Tykkäsin kyllä tunneista ja yritän ensikin viikolla mennä tunneille, jos olisin sitten vähän enemmän mukana. Ainoa ongelma jatkossa on se, että vuodenvaihteen jälkeen muuttuu lukkari aika radikaalisti ja vakkarituntini loppuu. Ja myös tämän päivän tunnit löytyvät jatkossa eri paikalta ja juuri sellaisesta ajankohdasta mikä on hankala mulle. Katsotaan nyt mitä tässä jatkossa sitten keksii tän tanssin suhteen. Loppua se ei voi, koska dance the night away :)

Tanssituntien innoittama tänään soi: Destiny's Child - Jumpin' Jumpin'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti