lauantai 26. huhtikuuta 2014

Treenailua ja ruokailua

Jeejee!!
Lihaskivut ovat jotain mitä olen kaivannut. Enkä nyt tarkoita vammoista/rasituksesta tms. johtuvia kipuja vaan treenaamisesta tullutta lihaskipua. En ollut päässyt tekemään kunnon salitreeniä tai lihaskuntojumppaa 2,5 viikkoon, kunnes kolme päivää sitten vetäisin sellaisen salitreenin, että lihaksissa tuntui pari päivää. Tämä on sellainen fiilis, mitä olen kaivannut ja mikä tekee hyvää :) Tuntee tehneensä jotain. Kaiken kruunasi se, että (kiitos hieman myöhemmin alkavan työpäiväni), olin salin ovenkahvassa kiinni jo klo 7.40, mikä on ennenkuulumatonta, koska en ole aamutreenailija. Tätä viikkoa ovat tahdittaneet myös hydrospinning ja juoksu. Huomenna on suunnitelmissa viimeinen pitkä lenkki ennen puolimaratonia. Tai no, tämä on vasta toinen pitkä lenkki koko keväänä :D Eilen postiluukusta oli tipahtanut lähtölupa juoksureitille. Tuo lähtölupa tipahti luukusta nyt kolmatta vuotta peräkkäin ja joka vuosi se on aina yhtä jännä ja todentuntuinen hetki, sillä silloin ei enää voi perääntyä :) Uusi reitti on hieman muuttunut viime vuodesta ja tyytyväisin olen siitä, että loppusuoralla ei enää ole sitä ylämäkeä, mikä on ollut reitin kamalin kohta kahtena edellisenä vuonna.

Ihanan aurinkoisen la-aamun aloitin kotitekoisella myslillä tai oikeastaan granolalla. Löysin herkullisen reseptin Pipsan blogista ja pitihän se laittaa testiin, ku ainekset löytyivät sopivasti kaapista. Tänään nautin tuota ihanaa granolaa luonnonjogurtin kera ja hyvin maistui! Käy hyvin myös sellaisenaan välipalana. Innostuin tästä niin, että googlettelin lisää myslireseptejä ja ajattelin ruveta myslikokiksi jatkossa :D Nyt kun kevät on kunnolla tullut, olen innostunut myös grillailusta. Minulla on sähkögrilli ja sillä saa helposti tehtyä hyvää ja terveellistä ruokaa. Testiin ovat päässeet lohi, kana ja vihannekset itsetehdyissä mausteseoksissa tai öljypohjaisissa marinadeissa. Olen myös jaksanut huolehtia siitä, että sokeri ja epäterveellisyys ei ole unohtunut, valitettavasti :P Seuraavan kahden viikon aikana on tulossa ravintolaruokailua, vappua, grillibileitä ja edustusillallista, joten tietää taas syöneensä. Jos kuitenkin yrittäisi olla syömättä kaikkea mitä edessä on, jotta jaksaa vielä juostakin.

4 kommenttia:

  1. Onpa hyvän näköistä! Kiva että maistui ja löysit sisäisen myslikokkisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä ihanasta reseptistä :) Maistui hyvin muillekkin koemaistajille.

      Poista
  2. Hei kiva myslivinkki! Sattumalta just kirjoittelin omassakin blogissa :) Minäkin haluan alkaa myslikokiksi! Mullakin on ollut pitkästä aikaa oikein kunnolla pakarat kipeät treenistä, ja se on kyllä kiva ja tervetullut fiilis ;) Toivottavasti pitkis meni hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäin heti myslikokkikoukkuun!! Pitää käydä kattomassa sunki resepti :) Kunnon treeni tekee kyllä terää ja ku ne on ne lihakset mitkä kipeytyy eikä rasva :D

      Poista