maanantai 13. toukokuuta 2013

Ne on ne lihakset mitkä kipeytyy

Kävin toissapäivänä vetäsemässä spinningin ja eilen BodyPumpin, joista jälkimmäinen reilun kuukauden tauon jälkeen. Voin sanoa, että olin aika puhki tunnin jälkeen. Oikeastaan jo tunnin aikana uuvutti ja tunsi, kun lihakset tärisee. No tärisee ne lihakset muullonkin, mutta nyt tuntu, et tärisivät vielä vähän extraa. Tunnin jälkeen piti mennä vielä vähän juoksemaan juoksumatolle, mutta se jäi ihan piipahdukseksi. Pyöräilin 20 min kotiin ja meni pari tuntia, ennen kuin energiatasot alkoi olla normitasolla ja jaksoi tehdä jotain. En kyllä muista tämmöstä uuvahdusta pumpin jälkeen, että olisi koskaan ollut. Puolustuksena voin sanoa, että pesin ikkunoita joku 1,5 tuntia juuri ennen salille lähtöä, joten ehkä ne energiat meni sinne ;) 

Tänään päätin mennä töistä suoraan salille, tunnit hieman muuttivat muotoaan, kun pääsin lähtemään töistä vähän etuajassa ja päädyin yhdistelmään juoksumatto+pilates+Energy. Lihakset oli jo valmiiks kipeet eilisen pumpin jäljiltä, joten ei ehkä ihan kaikkein järkevin idea vetää tämmönen setti siihen päälle. Pilates muutenkin on semmoinen tunti, jossa tulee käytyä ehkä kaksi kertaa vuodessa, ni johan se piti tälle päivälle sitten tunkea lihassärkyjen joukon jatkoksi. Sinne kuitenkin mentiin ja juoksumaton jälkeen pilateksessa takareisi pisti vähän jumittelemaan ja Energyn lopulla ei jalat meinannu enää suostuu hyppimään, ku pikkusen pisti hapottamaan. Ja hiki valu naamasta ku vesiputouksesta. Ihme kyllä en ollut aivan uupunut tuntien jälkeen, itse asiassa energisempi ku eilisen pumpin jälkeen. Tuntien aikana tai oikeastaan jo ennen sitä kävi mielessä, että taukopäivä tänään olisi ollut hyvä vaihtoehto. Noh, lihassärky kertoo siitä, että jotain on tehty ja huomenna sitten taukopäivä hyvällä omatunnolla.

Viime viikkoa HCR:n jäljiltä vähän kevyemmin alkuun:
ma-ke: -
to: juoksulenkki
pe: -
la: crosstrainer+spinning
su: juoksumatto+BodyPump

Scooter tuntuu olevan suosikkibändejäni, kun puhutaan treenimusasta ja aika usein ne jumpissakin soivat :) Joten tänään soi: Scooter - I'm A Raver, Baby 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti