keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun jälkeen kohti HCR:a ja kesää

Pikkusen pisti viime lauantainen kympin juoksukisa hapottamaan reisiä. Toissapäivänä piti vetää reipas lenkki, mutta sen verran etu- ja takareidet hapotteli, että lenkki meni lönköttelyks ja jäi ennätyksellisen lyhyeen 3,5 kilsaan ja 26 minsaan :P Eilinen ja tää päivä onki sitte menny vapun merkeissä ja liikunnat jääny väliin. Toisaalt niin olin suunnitellukki, et ennen lauantaita vedän tän viikon aikana enää 2 lenkkiä, joista toinen on vuorossa huomenna, vaikka kevyeks lönkyttelyks senki jätän ihan tarkotuksella. Perjantai meneeki ihan levon merkeissä, vaikka työmatkat aattelinki polkasta pyörällä ja hakee samalla juoksunumeron ja paidan Töölön kisahallilta, iiiiik! Tällä hetkellä ei tosin tunnu yhtään siltä, et kolmen päivän kuluttua pitäis olla jossain juoksemassa.

Aurinkoista vappua!
Nyt on päällä semmonen turvotus, että huh! Kolme päivää on menny herkutellessa ja se kyllä tuntuu. Viime yönä heräsin siihen, että vatsa oli kipee ihan vaan syömisestä :P Alko jäi vapun tiimellyksessä pariin skumppalasiin ja muutamaan punkkuhörppyyn. Ruoan suhteen sit oonki mässytelly, erityisesti kotitekoset munkit on maistunu, nam! Huomenna sit alkaaki kevennys ja kaikki ylimääränen pois ruokalistalta, et on mahdollisimman kevyt olo juosta HCR:a. Pastaa, salaattia ja runsaammin vettä torstaina ja perjantaina. Ennen h-hetkeä lauantaina aamupalaksi mysliä ja lounaaksi tomaattipastaa, viime vuonna hyväksi koettu setti.

Lauantain jälkeen uskon juoksun jäävän hetkeksi aikaa hyllylle, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. Aina kisojen jälkeen on tullut kausi, etten ole itseäni lenkkipolulle saanut ollenkaan ja luulen, että näin käy nytkin. Tulee jonkinlainen juoksukyllästyminen. Suunnitelmissa on aloittaa lihaskunnon kehittäminen. Se tuntuu jääneen liian vähälle viime aikoina, joten yrittää ottaa sen aikatauluun vähintään kerran viikossa, niin kuin oli joskus vuosi sitten. Haluan myös Sh'bamiin ja muille suosikkitunneilleni salille, ne kun ovat jääneet vähille viime aikoina juoksujen takia. Tosin enpä sitten tiedä miten maltan kesällä harrastaa sisäliikuntaa, joten eiköhän se lenkkipolku sieltä taas löydy. 

Etsiskelin jälleen tanssitunteja ja löysin yhden tanssikoulun, jossa ainakin kesäkuulla on lyhytkurssi MTV Dancea ja Disco funkia, mitkä kuulosti ihan mun lajeilta. Kesä tosin on mulle vähän huono aika sitoutua mihinkään säännölliseen harrastukseen, kun menoja tuntuu aina olevan, mutta katsotaan nyt. Toivottavasti tunnit jatkuvat syksyllä, sillä silloin niille tulisi osallistuttua suuremmalla todennäköisyydellä. Futista lupauduin lähteä kokeilemaan ainakin kerran, saa nähdä mitä siitä tulee :D

Viime viikko meni pitkälti juoksun merkissä:
ma: juoksulenkki
ti: -
ke: -
to: juoksulenkki
pe: -
la: juoksukisat
su: -

Tänään soi: Adam Lambert - Cuckoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti