sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sisäjuoksutreeniä ja avokadopohjainen wrap

Pääsin eilen pitkästä aikaa sisäjuoksutunnille ja teki kyllä hyvää :) Viime syksynä nuo tunnit olivat hankalaan aikaan, joten hyvin harvoin niille pääsin. Nyt lukkari onneksi muuttui itselleni parempaan muotoon. Eilisellä tunnilla teimme intervalleja ja osan tunnista toteutimme niin, että ohjaaja peitti "nopeusnäytön" lukemat, jolloin ei siis tiennyt mitä vauhtia menee. Tämä toimi oikein hyvin, sillä tarkoituksena oli oppia tuntemaan omaa juoksuaan tuntemusten mukaan ilman, että näkee juoksuvauhtiaan näytöltä. Moni juoksee usein samoilla nopeuksilla, koska on siihen tottunut ja se tuntuu hyvältä, kuulun itse juuri tähän joukkoon. Nyt kuitenkin huomasin, että perusvauhtini oli hieman kovempi, kun en nähnyt vauhtilukemiani, eikä se tuntunut yhtään pahalta :) Taidan yrittää itsekin tätä omana treeninäni, kun menen juoksumattoa tamppaamaan.

Tämä viikko meinasi mennä harakoille treenien suhteen, sillä olin yli viikon ajan hieman flunssaisen oloinen. Jaksoin kuitenkin hyvin käydä treenailemassa alkuun, mutta muutama päivä sitten oli niin niiskuttava, aivasteleva ja väsynyt olo, ettei voinut kuvitellakaan liikuntaa harrastavansa. Eilen aamulla olin kuitenkin kunnossa ja riemukseni pääsin treenailemaan :) Kuten edellisessä tekstissä mainitsin, olin treenien ja saunan jälkeen niin euforisessa tilassa, että huh! Kehonhuolto/lihaskunto/pk-treeni-tavoitteeni periaatteessa täyttyi tällä viikolla, vaikkei ihan siinä muodossa kuin ajattelin. Lihaskuntoa vastasi 30 minuutin salitreeni, kehonhuoltoa toteutin 30 minuutin omatoimisella venyttelyllä ja pk-treeniksi tuli vesijuoksu. 

Tein tässä jokin aika sitten avokadopohjaista wrappiä ja siihen ihastuneena piti sitä tehdä uudelleen :) Kotitekonen wrap oli namia ja pohja normia wrap/tortillalettua terveellisempi. Alkuperänen idea reseptiin kurpitsapohjaisena on täältä (Liinan blogissa on muutenkin ihania reseptejä, suosittelen!), mutta muokkailin siitä oman version. Resepti menee kaikessa yksinkertaisuudessaan näin:
- 2 kananmunaa
- avokado
- 2 rkl vehnäjauhoja

Aineet blenderiin ja sekasin. Levitä pellille ohueksi levyksi ja uuniin n. 200 astetta ja n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Pohjalle levittelin tacotuorejuustoa ja täytteiksi kylmäsavulohta, salaattia, kurkkua ja tomaattia. Koko komeus rullalle ja nauti! Täytevaihtoehtojahan on loputtomasti, joten mielikuvitus käyttöön :)
 

BodyJamin uudesta huippuohjelmasta tänään soi: Justin Timberlake - Summer Love

2 kommenttia:

  1. Tämä avokadowrap vaikuttaa nerokkaalta idealta! Pitänee laittaa kokeilulistalle :) Kiitos reseptin jakamisesta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että on kokeilun arvoinen resepti :) Yksinkertanen, hyvä ja vielä terveellinenkin!

    VastaaPoista