keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Toisenlaista joululomailua

Jouluiloja :)
Niin se taas vierähti vuosi 2013 että huh! Tänä vuonna vietin joulua vähän erilaisissa merkeissä kuin yleensä, sillä suuntasin jouluaaton aamuna Gran Canarialle viikoksi. Olen kaikki aiemmat joulut viettänyt perheen ja/tai sukulaisten kanssa perinteisin menoin, mutta nyt ei tiedossa ollut perhejoulua lanttulaatikkoineen ja joulusaunoineen, sillä matkassa mukana oli 2 kaveria ja suuntana toinen maa. Aurinko helli lähes koko viikon +25 tienoilla, vaikkei sitä rusketuksesta huomakaan, toisin sanoen: mikä rusketus? Olin kovasti himoinnut ottavani juoksukengät mukaan, jotta pääsisin viilettämään rantaviivaa, mutta suosiolla jätin ne kotiin, kun sain pientä vastalausetta asian suhteen :D Löhöviikko takana ja sen kyllä huomaa turvotuksesta. Eilen oli paluu pimeään Suomeen ja suoraan uutta vuotta juhlimaan, kone kun laskeutui vasta 21.30 tienoilla. Loma kaiken kaikkiaan oli huippu ja mieli lepäsi. Nukuin ennätyksellisen hyvin ja työt unohtuivat. 

1,5 viikkoa meni ilman liikuntaa. Liikuntatauko teki kyllä "tehtävänsä" ja turvotus tosiaan on sen mukainen. Pari päivää sitten alkoi tauko pikkuhiljaa tehdä tiukkaa ja mieli teki kovasti lähteä jumppaamaan tai juoksemaan tai edes jotain. Olo on löysä ja elimistö alkaa kaipaamaan rääkkiä ja hikeä! Huomenna onneksi pääsee takaisin ruotuun, salille ja jumppamaan. Ja työeväänä tarjolla todennäköisesti tonnikalaraejuustosalaattia tai kaurapuuroa. Siitä se arki taas lähtee, sillä töiden lisäksi pe-ilta ja lauantai menevät koulun penkillä.

Uuden vuoden lupauksia? En (taaskaan) luvannut mitään, mutta yritän kovasti palata ruotuun juoksemisen suhteen ja varailin jo juoksutunteja salille. Nämä leudot säät voisi myös hyödyntää, kun vielä pääsee uloskin juoksemaan sulille teille. Siinä tavotetta, jotta keväällä puolimaratonin aika paranisi ja voisin haaveilla siitä maratonista :)

Tänään soi: Zen Café - Todella kaunis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti