lauantai 18. tammikuuta 2014

Tämän viikon juttuja

Menoksi!!
Kävin tänään juoksemassa lähes 2 kuukauden tauon jälkeen. Miten tässä on noin pitkä tauko päässyt tulemaan... Juoksumatolla on tullu temmottua tässä välissä, mutta ulkona juokseminen on tosiaan ollut tauolla. Pitää vähän ryhdistäytyä! Rapsakka -14 asteen pakkanen ja aurinko olivat seuranani, kun kävin tallaamassa lenkkipolkua. Kivasti kulki, vaikka vauhti ei päätä huimannut. Eilen korkkasin luistelukauden ja kovasti mieli tekisi mennä testaamaan ala-asteaikaisia hiihtotaitoja. Edellisestä (verenmaku suussa) hiihtokerrasta on vierähtänyt hetki, mutta nyt on fiilis, että voisin vaikka tykätäkin tuosta lajista pitkän tauon jälkeen :) Myös sähly lähti tällä viikolla käyntiin joulutauon jälkeen ja kuten aina, on jalat mustelmilla ja kynsinauhat rikki. En tiedä miten pidän mailaa kädessäni, kun viimeisen muutaman kerran aikana on pari kynsinauhaa ollut verillä juuri mailakädessä... Tämän viikon treeneihin on kuulunut myös pilates (kehonhuoltotunti joka toinen viikko toteutettu, jee). Ja jälleen kerran täytyy sanoa, ettei ole minun lajini. Tuleehan siellä käytyä, mutta liian rauhallista menoa meikäläisen makuun. Sain liikkeet tuntumaan vasta 15 viimeisen minuutin aikana, vaikka kuinka huokailin ja yritin hengitellä ja keskittyä. Pakaralihakset oli seuraavana päivänä kipeät, joten jotain tuli tehtyä kuitenkin :)

Sain vihdoin aikaiseksi ostettua raakasuklaapaketin, joka siis sisälsi ainekset raakasuklaan tekoon. Raakasuklaahan on normaalia suklaata paljon terveellisempää, sillä se sisältää mm vitamiineja, antioksidantteja ja hyvää rasvaa. Kaloreita tosin saattaa olla jopa enemmän kuin normisuklaassa. Joten ei muutaku testaamaan. Itse valmistus oli helppoa, lähinnä aineet sekaisin ja muotteihin jäähtymään. Aika tuhdin makuistahan siitä tuli, eikä tee mieli syödä montaa palaa kerrallaan. Loppumaku oli hieman jauhoinen, mutta aion silti tekeleeni syödä. En ole ennenkään suklaata jättänyt syömättä :) Vaikka tämäkin oli hyvää, niin täytyy näin suklaaholistina sanoa, että kaupassa tulee varmaan jatkossakin valittua normisuklaa, ihan hinnan ja maunkin perusteella.

Pakkasten alettua ja erityisesti, kun lämpötila tipahti -15 tienoille, lämmitys pohottaa ja sisäilma on kuiva, alkoi myös meikäläisen iho reagoida. Se kuivuu ja hilseilee minkä ehtii ja rasvaa kuluu. Varmasti hyvin yleistä monen kohdalla. Joka vuosi sama ongelma ja tuntuu ettei mitkään rasva auta. Sain hiljattain pienet näytetuubit Physiogel-nimisestä rasvasta ja se tuntuu olevan pelastukseni tänä talvena! Ostin kokeilun jälkeen apteekista ison tuubin kyseistä rasvaa ja täytyy sanoa, että iho ei ole läheskään niin kuiva kuin ennen :) Tämä ei ole mikään maksettu mainos, mutta minulle tuo rasva on tehonnut ja suosittelen lämpimästi!

Maraton-haaveilija täällä taas hei. Bongasin HCM:n sivuilta mainoksen Ylelle tulevasta tv-ohjelmasta, jossa haettiin kolmea 30-35-vuotiasta maratonin ensikertalaista esiintymään ohjelmaan. Houkutus kävi, mutta en kuitenkaan koe olevani tv-esiintyjäainesta, joten antaa toisten hoitaa homma :) Ne kerrat mitä on telkkarissa esiintynyt, on mielessä edelleen. T. Pallokalan näköinen jännittäjä eräänkin tv-ohjelman haastattelussa :D Menkäähän muut ensikertalaiset kokeilemaan esiintyjän taitojanne! Ja minähän olen nollakertalainen ainakin vielä, koska en ole vieläkään päättänyt mennäkö vai ei.

Tänään soi: Kanye West ft Jay-Z & Big Sean - Clique

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti