maanantai 21. tammikuuta 2013

Energiat hävis uutuuksien testaamisessa

Viime viikolla treenikalenteri näytti tältä:
ma: juoksumattoa+soutulaite+vatsa-pakaratreeni
ti: sähly
ke: -
to: lihaskuntotunti ja Sh'bam
pe: -
la: (periaattees täs ois tyhjää, mut ehkä tähän voi sulkuihin laittaa tanssimisen, koska tanssilattiaa kulutettiin monta tuntia ja reidet vieläki vähän hapottaa :) )
su: -

Tänään tulin töiden jälkeen kotiin ennen salille lähtöä. Tein pastaa ruoaksi ja söinkin sitä pienen annoksen 1,5 tuntia ennen tuntien alkua. Kuitenkin tuntui koko ajan, että pitäisi syödä lisää, ihanku ois ollu nälkä muttei kuitenkaan ollu. Mehukeittoa hörppäsin vielä ennen lähtöä. Salilla vetäsin pari uutuutta, ekaks ABSolutionin eli käytännössä 30 minsan keskivartalon tehotreeni. Siellä kierin lattialla ja kiemurtelin ja vetelin lankkua ja linkkuveistä ja mitä lie. Hengästymään pisti vaik liikkeiden kanssa oliki vähän hakemista. Katotaan mitä lihakset huomen tuumaa treenistä. Siihen perään 20 minsaa crosstrainerilla (pk-sykkeillä jee). 

Sitten vielä kolmas lyhyt treeni eli 30 minsan intervallispinning. Siinä ideana oli, et lämmittelyn jälkeen vedettiin 5 min x 3 intervallit minuutin palautteluil. Intervallit vedettiin niin, et 30 sekuntia mentiin kovaa, 20 sekuntia kovempaa ja 10 sekuntia täysii ja sit taas seuraava minuutti samalla lailla. Hirveen fiksuu vaan oli laittaa uudet treenikengät jalkaan, ne ku ei yhtään sovellu spinningiin ja mukavasti kuonokopat hierski jalkaa. En niin paljon rakasta spinniä, että viittisin ostaa spinnikengät, joten treenikengät on kelvannu sielläki. Jatkossa varmaan pitää vetää vanhat treenikengät spinningiin, niiden kanssa ainaki on välttyny hiertymiltä.

Tänään tuliki sit kivasti lihaskuntoo, pk- ja vk-treeniä :) Nyt on energiatasot aika matalalla, tuntuu edelleen et on nälkä koko ajan, vaik jo söinki. Ei jaksais oikein tehdä mitään ja reidet hapottaa (kiitos toissapäiväsen tanssimisenki). Tietääpähän tehneensä jotain ja hyvä näin, koska viikonloppuna meni hampurilainen poikineen... Tätä kirjottaessani muistinki, et spinnitunnin alussa ohjaaja toi meille yllärinä Gatoradea. Oman pulloni toin kotiin ja nyt vasta muistin sitä hörpätä, josko vähän nostais energiatasoja. En yleensä kannata palautusjuomia, johtuu varmaan ihan siitä, etten niitä oo vaan tottunu käyttää. Proteiinipatukat tuppaa laittaa mahan sekasin, joten niitäkään en oo hirveesti suosinu. Ruoalla ja levolla sitä on ennenki selvitty :)

Tänään soi: Muse - Resistance

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti