sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tiukkaa vääntöä kalenterin kanssa

Viikonloppu hurahti järjestötoiminnan parissa ja siinä toimintaseminaarin ohessa tulikin sitten herkuteltua kaikenlaista. Viikon urheilut ehdin jo toteuttaa arkena, tietäen viikonlopun aikataulun. Eli näillä mentiin tämä viikko:

ma: ABSolution+crosstrainer+intervallispinning
ti: luistelu+sähly
ke: -
to: pikasali: juoksumattoa+lihastreeni: kädet ja jalat
pe: Sh'bam+Indoor running
la: -
su: -

Ensi viikko näyttää kalenterin osalta aika tiukalta. Tässä jo pari päivää olenkin stressannut, että mihin väliin laitan liikuntaosiot... Kun on se pakkomielle, että vähintään 3 tuntia viikossa hikiliikuntaa niin siihenhän on sitten päästävä tavalla tai toisella. Toisekseen stressaan (tai ehkä enemmän harmittaa se), että kahden suosikkiohjaajani tunnit osuvat juuri sellaisille ajankohdille, mitkä ovat vähän hankalia kannaltani ja pääsen näille tunneille harvoin. Periaatteessa tunnin ohjaajalla ei niinkään ole minulle väliä, sillä käyn niin vaihtelevasti eri tunneilla, mutta kyllä hyvästä ohjaajasta saa vielä vähän lisää tsemppiä treeniin. Omalla salillani en ole huonoihin ohjaajiin törmännyt, mutta kyllä sieltä ne pari suosikkia nousee :)

Sunnuntai-ilta jatkuu näiden kavereiden parissa:

 

 Tänään soi: Anssi Kela - Puistossa 

2 kommenttia:

  1. Satuin "suklaa liikunta" hakusanojen seurauksena sivuillesi. Anssi Kela on hyvä. Olen liikunnan jojoilija sillä viimesen 9 vuoden aikana on tullut liikuttua vuosina 2003-2007, 2009-2010 ja nyt 2012 eteenpäin. Huonot elämäntavat ovat jaksottuneet pääosin lilluntavuosien ulkopuolelle. Ikää 38 ja olen sekä fyysisesti että henkisesti parhaimmassa kunnossa sitten vuoden 2000. Kun tietää että asiat voisivat olla toisinkin, jaksaa motivoitua liikunnasta. Omat lajini ovat suunnistus, pyöräily, (juoksu) ja hiihto.

    Onnellista lopputalvea! Teemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et joku on tänneki sivulle eksyny :) Kyllä sen helposti huomaa miten liikunta vaikuttaa niin fyysisesti kuin henkisestikin, jaksaa muutenkin paljon paremmin. Mukavia treenejä!!

      Poista