lauantai 5. tammikuuta 2013

Pinkkiä treeniä

Onni on uudet treenikengät ja vielä pinkit treenikengät!! Varmaan vuoden ajan olen aina ajoittain etsinyt uusia treenikenkiä, mutta koskaan ei ole vastaan tullut sopivia. Suurin syy tähän on kanootin kokoinen jalkani numeroa 42. Kenkien ostaminen on aina yhtä tuskaa ja yleensä päättyy viimeistään siihen, että isovarvas tökkii kengän kärkeen. Lisäksi haluan kengät joita voi käyttää jumpassa, salilla, tanssitunneilla ja pian myös sählyssä. Lähinnä etsin joustavia kenkiä eli juuri sellaisia mitkä käyvät myös tanssitunnille, mutta toisaalta antavat myös tukea meneville jumppatunneille. Paljon on puhuttu siitä, että jalkaterän lihakset pitäisi saada liikkumaan ja liian tukevat kengät eivät tätä edesauta. Enemmänkin suositellaan paljain jaloin menoa (mikä toisaalta on aika vaikeeta treenatessa) tai kenkiä, jotka eivät tue liikaa. Tämänkin takia halusin ns joustavat kengät, jotta jalkaterän lihakset pääsevät töihin. 

Tänään pyörin alemyynneissä ja tietysti urheilukaupat piti koluta läpi. Intersportin kenkäosasolta löytyi jopa viidet(!) treenikengät kokoa 42. Kaikki mahtuivat jalkaan, mutta sitten tökki se varvas. Ihanaiset pinkit Adidaksen adiPure tr 360 kengät kuitenkin pelastivat päiväni!! Ja joustoa löytyy sopivasti.

Pinkit ihanuudet, vaikka valo ei niille tässä annakaan oikeutta.
Tällä viikolla urheilulistalle on päässyt:
ti: Spinning ja BodyPump
ke: Indoor running 30 min ja alkulämppää
pe: juoksumattoa 20 min ja Sh'bam 
su: sali? (pitäähän uudet kengät päästä testaamaan!)

Indoor running on yksi suosikkitunneistani eli käytännössä toimii niin, että juostaan salilla juoksumatoilla ohjaajan ohjaamana. Vauhtikestävyyttä, mäkitreeniä, intervallia jne. Todella hyödyllinen ja kiva tunti. Varsinkin näin talvella on kiva käydä näillä tunneilla, kun ulkona säät ja teiden kunnot on välillä mitä on. Juoksutuntuma säilyy hyvin vuoden ympäri. Tuntien kesto on 30, 45 tai 55 min ja viimeksi mainitun tunnin jälkeen tietää kyllä treenanneensa.

Tänään soi: Fun. - Some Nights

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti