sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pyörittämistä blenderillä ja luistimilla

Tänään kotiin löysi tiensä OBH Nordican Chilli-sarjan ihana tummanpunainen blenderi, jee!! Olen pitkään ajatellut ostavani kyseisen laitteen ja nyt viime aikoina, kun ole monessa blogissa ja muuallakin nähnyt ihania smoothieita ja muita ruokia, joiden tekoon on tarvinnu blenderin, oli nyt aika semmoisen vekottimen myös rantautua tänne. Ensimmäisenä testiin pääsi marjasmoothie:
- rasvatonta maitoa
- maustamatonta luonnonjogurttia
- puolukoita
- vadelmia
- ripaus vaniljasokeria

Mittasuhteet menivät arviolta ja hyvää oli, nam!! Tässä mietinkin, että jos tekisi smoothieista aamupalankin jatkossa. Tuoretta, helppoa ja hyvää. Lataisi aineet edellisenä iltana valmiiksi kannuun ja aamulla pyöräytys ja voilà! Nukun aamuisin aina mahdollisimman myöhään ja aamutoimet sujuvat ripeästi tietyssä järjestyksessä, eikä ylimääräisiä minuutteja juuri ole, joten jos aion smoothien aamupalaksi nauttia, pitää se olla jo puolivalmis herätessäni :) Ja jotta tämä ruokailu ei menisi liian terveelliseksi, voin kertoa, että viikonloppuna on tullu taas vedettyä suklaata naapurinki edestä!
 
Luistelukenttää mentiin tänään vallottamaan kavereiden kanssa. Edellisestä luistelukerrasta taitaa olla aikaa noin 3 vuotta. Nuorempana harrastin taitoluistelua, joten jää elementtinä on tuttu ja aina luistimet mielellään laittaakin jalkaan. Nyt vaan on vähän vanhempi ja kankeampi :P Mutta pystyssä pysyttiin ja kyllä ne peruspiruetit, liu'ut ja askeleet sieltä löytyivät eli kyllä se tekniikka siellä takaraivossa vielä on ja lihasmuistiki pelaa :) Ja vanhat kunnon luistimet hyppyterineen olivat edelleen kunnossa, terotuski tais tehä ihan hyvää, sitä ei oo taidettu tehä sitte aktiiviaikojen. Hyppyjä en uskaltanu lähtee kokelee, sen verran kuitenki itsesuojeluvaistoa on. Kivaa oli ja ens viikolla jos aikataulut mätsää, mennään uudelleen. Ehkä niitä hyppyjäki uskaltaa kokeella jossain vaiheessa...

Tämän viikon treenit meni sitten näin:
ma: -
ti: sähly
ke:-
to: Crosstraineria + kahvakuulaa
pe: Sh'bam + Indoor Running
la: Indoor Running
su: luistelu






 Tänään soi: John Denver - Annie's Song

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti