keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Englannin malliin

Nyt voin sanoa vetäneeni kunnon vatsalihastreenin! Eli kyseessähän oli se toissapäivänen ABSolution. Lihaskivut tulivat vasta tänään ja voin kertoa, että oli tehotreeni, koska pelkkä aivastaminen, nauraminen ja sohvalta ylösnouseminen sattuvat vatsalihaksiin :D Eilen tuli vedettyy kunnon sählyt, saatiin hyvät pelit aikaseks ja hiki lens! Tänään saa sit viettää lepopäivää hyvällä omatunnolla. Nyt oliki hyvää aikaa keskittyy enemmän ruoanlaittoon ku yleensä. Normaalisti tulee tehtyä vaan jotain, mikä on nopeesti valmiina, ku kotiin tullessa on aina nälkä. Tänään kehitelmänä oli tomaatti-pinaatti-kanapastaa höystettynä sipulilla ja valkosipulilla. Ja jälkkäriks suklaata ;)

Ruoka vielä vaiheessa
Tässä vapaailtaa viettäessäni lueskelin aiemmin kirjoittamaani blogia opiskelijavaihtoajoiltani Englannissa. Kävin siellä silloin tällöin yliopiston salilla ja jonkun jumppatunninkin testasin. (Tämä oli siis vielä silloin, kun liikunta ei ollut addiktio, muutenhan olisin roikkunu salilla pikkusen useemmin.) Blogista löysin nyt sitten aiheen otsikolla "Brittiläistä kuntosalikulttuuria" ja poimin sieltä tämmösiä helmiä:

"Oon nyt pariin kertaan käyny aerobicissä ja muutaman kerran salilla ja huomannu, et vaikka se treenaaminen on samanlaista ku Suomessa, ni salikäyttäytyminen on ihan erilaista :) Salilla on pukuhuoneet joo, mut käytännössä kukaan ei käytä niitä. Moni tulee salille urheiluvaatteissa (huom. myös salikengät jalassa) jo valmiina ja jättää tavaransa sinne koripallokentän/aerobic-salin/tms. reunoille. Hyvässä lykyssä vaatteet saatetaan treenin jälkeen osittain jopa vaihtaa siinä kentän reunalla. Suomessa tulis ihan varmasti sanomista, jos kävelis ulkokengillä salille treenaamaan. Ja käsilaukku salille siihen pyörän sankaan, ku meet polkee? Tääki on nähty.

Toinen juttu on vaatetus. Kerran näin yhen tytön, joka meni jumppatunnille sukkahousuissa ja farkkushortseissa. Noh, monella tytöllä oon huomannu mitkä lie tennareitten tapaset kengät, mitkä ei oikein sovellu jumppaan. En oo Suomessa kellään nähny vastaavia aerobic-tunnilla :P Tänään sit näin yhen tytön jolla oli jotkut tossukat, joitten narut oli kietonu säärien ympärille? Epämukavaa, ehh? Lisäks jotkut näyttää siltä ku ne olis juhliin menossa: hirvee meikkikerros (no tätä näkee Suomessaki) ja hiukset viimesen päälle laitettuna. Kerran yks tyttö laitto huulipunaa ja kunnon pölähdyksen hajuvettä ennenku lähti pukuhuoneesta (siis se harva kerta ku oon jonku siel pukkarissa nähny). Tänään näin aerobicissä tytön jolla oli paita, mikä olis käyny melkeen mekosta. Lisäks kuntosalilla on kokolattiamatto!"


Pikkusen eroaa suomalaisesta salikäyttäytymisestä...? Tässä tosiaan oli kyseessä yliopiston sali, joten en tiiä oisko "oikeilla" saleilla sitte ollu vähän erilaista.

Tänään soi: Alicia Keys - Girl On Fire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti