perjantai 1. helmikuuta 2013

Mässyn mässyn ja tsemppimusaa

Niinku otsikko sanoo, on tää viikko menny mässätessä. Vaik muuten on ollu kiirettä ja liikunta jääny vähemmälle, ni on sille herkuttelulle kyl löytyny tilaa. Tänään meni töissä kanakebabrullaa (harvinaista kyllä) ja sit kotona viel suklaata ja mutakakkuu. Hyvää sen hetken ja nyt yököttää eli perusmeno :P 

Maanantaina kerkesin vetämään vähän juoksumattoo ja PowerStepin (puolet steppiä ja puolet lihaskuntoo) ja sit tiistaiset sählyt tuli myös käytyä tempoomassa. Kyllä se kolme tuntii liikuntaa näköjään täyttyy vähän laiskempanaki viikkona, sillä huomen olis luvassa juoksutunti, mitä ootan innolla! Juoksuun isona osana mulla liittyyki musa. Nuo Indoor running -tunnit menee ilman musaaki, vaik seki siel taustalla aina soiki. Mut lenkkipolulla pitää aina olla kuulokkeet korvilla tai fiilis katoaa. Varmasti moni juoksija on sitä mieltä, et menevä rytmikäs musa on paras vaihtoehto lenkille! Tai missä tahansa lajissa se musa tuo lisätsemppiä. Omia suosikkejani ovat ainakin:

David Guetta - Titanium: Hyvä meno ja biitti ja kuten sanat sanoo I'm TITANIUM!! Ei tarvinne sen enempää selittää :)

Forth Minor - Remember The Name: This is ten percent luck, twenty percent skill, fifteen percent concentrated power of will, five percent pleasure, fifty percent pain and a hundred percent reason to remember the name! Tätähän se urheilu on, tosin ehkä noita prosentteja jakaisin vähän eri tavalla.

Vangelis - Chariots Of Fire: Ei ehkä niin menobiisi mut tsemppibiisi kuitenki. Löysin tän kappaleen joskus viime kevättalvella ja katsoin myös videon YouTubesta. Tämähän on samannimisestä leffasta, mikä nimenomaan kertoo juoksemisesta ja kisoihin valmistautumisesta. Kesällähän tätä sitten soitettiin ihan jatkuvasti Lontoon olympialaisten yhteydessä, joten välillä tuntu et tulee korvista ulos, mut tsemppibiisiä ei niin vaan kuitenkaan lannisteta. Leffa pitäis varmaan joskus kans katsoa.


Menoks! Kera ihanan juoksuvyölaukkuni :)
Olishan näitä hyviä biisejä vaikka kuinka paljon, mut näillä mennään tällä kertaa :)

Tänään soi: Nuo yllä olevat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti