lauantai 16. helmikuuta 2013

Muodonmuutoksen ihanuus

Lauantai potkaistiin käyntiin pirtsakalla juoksulenkillä. Edellisestä lenkistä onkin vierähtänyt aikaa, sillä viime viikkoina on ollu niin liukasta/lumista/sohjoista/huono sää, että lenkit on jääny väliin. Tai sitten sisäliikunta on vaan houkuttanu enemmän. Tapaninpäivänä taisin viimeksi käydä lenkkipolkua tallaamassa, joten monta viikkoa tässä onkin sisäliikunnan parissa viihdytty. Nyt oliki hyvä fiilis käydä lenkillä, sillä askel tuntu rullaavan kivasti ja sääki oli sopiva, pari astetta pakkasta, hentoa lumisadetta ja lisäks auratut ja hiekotetut tiet :) Lenkkejä pitäiski nyt alkaa lisäämään, sillä toukokuun alku ja HCR lähestyy vauhdilla. Onneksi on ne sisäjuoksutunnit, ni on saanut juoksukuntoa kuitenkin pidettyä yllä näin talvellakin.

Eilen näin kavereita/tuttuja, joita en ollut nähnyt lähemmäs vuoteen ja moni olikin hyvin yllättynyt muodonmuutoksestani, eikä osa meinannut tunnistaa ollenkaan. Vuosi sitten olin jo painon suhteen lähes samassa tilassa kuin nyt, joten siinä ei sen suurempaa muutosta tähän päivään verrattuna, mutta ehkä sitä on tässä vielä kiinteytynyt ja osasyy laitetaan myös vaatteisiin. Kyllähän sitä erilaiselta näyttää korkkareissa ja tiukemmissa housuissa kuin löysemmissä farkuissa ja perustalvikengissä. Tottahan se on, että ihmiset joita näkee harvemmin huomaavat sen eron painossa jne. paremmin, kuin ne joita näkee useammin. Edelleen menen hämilleni kommenteista, kuinka erilaiselta ja timmimmältä ja jopa hyvältä näytän nykyään. Paras kommentti lienee kaverilta, jota en ollut nähnyt pariin vuoteen: "millon susta tuli tommonen hottis". Ihania kommenttejahan ne ovat ja silloin oikeasti tajuaa, että on saanut jotain aikaiseksi :)

Ne jotka ovat samassa tilanteessa olleet tietävät varmasti miltä se tuntuu, kun paino on pudonnut. Ei voi sanoa, että se vaikuttaisi vain fyysiseen jaksamiseen vaan ehdottomasti myös henkiseen jaksamiseen ja nostaa itsetuntoa kohisten ja se näkyy myös päällepäin. Ainakin itse tämän allekirjoitan ja myös moni läheiseni tämän on sanonut :)

Tänään soi: Armand Van Helden - My My My

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti