tiistai 19. helmikuuta 2013

Kalorit ovessa ja sählykentällä

Päivä 2 ja mässäyslista näyttää vielä tyhjältä tämän viikon osalta :) Eipä oikeastaan ole edes tehnyt mieli sokeria. Kutsun tätä suklaan mässäämistäni psyykkiseksi suklaannäläksi, sillä sitä tulee syötyä vaikkei periaatteessa läheskään aina edes tee mieli. Jos ja kun vain päättää ettei herkkuja syö niin kyllä siihen kykenee. En tosin kannata täyskieltäytymistä, sillä siitä ei hyvää seuraa vaan ennemminkin juuri niinpäin, että herkkuja saa syödä, mutta kohtuudella. En voi itse kotona säilyttää mitään herkkuja, koska söisin kaiken samantien. Eli kaupasta lähtee mukaan sen verran, kun kerralla syön.

Tänään tempaistiin sählyt ja voin sanoa, että hiki taas lensi! Kaverilla oli sykemittari mukana ja sen mukaan kulutus oli tunnin aikana yli 700 kcal! Tuntuu ihan uskomattomalta määrältä, mutta uskon että pitää paikkansa, sillä kerran itse pidin sählyn aikana sykemittaria, tosin vain 45 minuuttia, mutta senkin aikana kulutus oli reilu 500 kcal. Aika tehokas laji, sillä en itse muista koskaan esim. jumppien aikana kuluttaneeni tuollaista määrää tunnin aikana. Juostessa kulutus on kyllä joskus ollut vastaavaa luokkaa. Ja mikä kaikkein mukavinta, pelaaminen on kivaa ja tunti menee aina tosi nopeasti eli ihan ikäänkuin huomaamatta kuluu ne kaloritkin :)

Eilisen jumpan kulutuksia
 Vähän sählyä, jumppaa ja juoksua niin kaloreiden kulutus on taattu tällä viikolla. Ja kun malttaa pysyä erossa siitä mässäyslistasta niin hyvissä kantimissa mennään. En siis aio tätä sokeritonta kautta loputtomiin jatkaa, mutta välillä on hyvä herätellä itseään ja pitää pieniä pätkiä niin, ettei syö mitään herkkuja. Toivottavasti tuo mässäyslappu jääkaapin ovessa auttaa muutenkin vähän välttelemään niitä herkkuja. Voisi ehkä vielä kirjoittaa viereiselle lapulle liikunnalla kulutetut kalorit tsemppaukseksi.

Tänään soi: Tv-ohjelmat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti