keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Suosikkilajeja ja uusien etsintää

Tänään piti  mennä salille, mutta kuinkas kävikään, jäin sohvalle löhöilemään. Ihan lapamatona en kuitenkaan tätä viikkoa ole ollut, joten lepopäivä tehnee terää. Toissapäivänä lenkkeilin töistä kotiin ja ihan hyvää vauhtii tultiinki. 5,5 kilsan lenkki päivän päätteeks auringonpaistees teki terää. Eilen oli perustiistain sählyt ja ennätykselliset 10 osallistujaa!! Yleensä pelaajia on ollu keskimäärin 5-6. Vaik lisäpelaajia ollaanki toivottu, ni tuntu silti ettei saanu pelistä nyt isolla porukalla niin paljon irti, ku ei päässy juoksemaan pallon perässä niin paljon. Pienellä kentällä 4+1 kenttäpelaajaa on jo paljon. Kivaa oli jälleen, vaikkei vahingoilta säästytty, sillä yks sai pallon nenäänsä ja nenäverenvuoto oli valmis, onneks ei sen pahempaa kuitenkaan. Pientä hittiä sitä on jokainen saanut, mulla on sääret aina mustelmilla ja kerran pallo tuli silmäkulmaan. Yks mies on meidän mukaan uskaltautunu pari kertaa ja sano et rajumpaa peliä vedetään ku miesten puolella :P Taidetaan vaan olla liian innokkaita ja pelissä niin mukana, et välillä menee sähläämiseks, ku taitoja ei kellään taida hirveesti olla :)

Keskiviikot tuppaavat nykyään olemaan pitkälti liikuntavapaita, koska tuntuu, et aina on jotain menoa tai muita syitä. Sikäli harmi, koska keskiviikkoisin on yksi suosikkituntini yhden suosikkiohjaajani vetämänä. Tänään syytän ihan omaa laiskuuttani etten tunnille mennyt... Salilla on laaja valikoima tunteja, mutta kyllä sieltä on ne omat suosikit noussu, niinku varmaan monelle muullekkin. Omia suosikkejani ovat EnergySh'bam ja Indoor Running. Ihan parasta kuvaa nuo videot eivät tunneista kyllä anna. Energyssä on oma fiiliksensä salissa ja oikeasti kunnon hikijumppa! Indoor Runningissa ainakin meillä ohjaaja on myös maton päällä, eikä vain vieressä käskytä. Kaikki kolme hyvin erityyppisiä tunteja, mikä toisaalta on ihan hyvä, että tulee vaihtelua. Muilla tunneilla tulee sitten käytyä milloin missäkin, BodyPump ja spinning ehkä useimmiten listalla. 

Noihin jumppiin kun lisätään sähly ja juoksu (ja sali), niin eipä sitä kovin monelle eri tunnille viikon aikana kerkeä. Ja sinne tanssin pariin olis myös kiva palata. Myös kiipeilyä haluisin kokeilla. Ja peruskouluaikojen jälkeen ois kiva myös pitkästä aikaa mennä kokeilemaan hiihtoa, tosin ne sukset puuttuu. Hiihdosta jäi se verenmaku suussa meno mieleen, mut ehkä siitä ois jo päässy yli. Taitoluistelun pariin oon myös haaveillu palaavani. Paljon ois muitaki lajeja, mitä haluisin mennä kokeelee ja ehkä löytää joku uus kiva laji, mut mistä se aika tehdä näitä kaikkia?

Tänään soi: Sunrise Avenue - Damn Silence

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti