sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Välineurheilua

Treenin pääasiallainen tarkoitushan on kunnon kohottaminen tai ainakin ylläpitäminen, miksei myös painonpudotus. Halvimmillaan treenaaminen on ilmaista, lenkille voi lähteä vaikka niissä vanhoissa lenkkitossuissa ja lihaskuntoa voi tehdä kotona vaikka punnertamalla, kyykkäämällä tai nostelemalla jauhopusseja käsipainojen sijaan. Vettä voi juoda vaikka vanhasta limupullosta. Omalla kohdalla väliurheilu on kuitenkin osa treeniä. Vaatteet pitää olla mukavat, enkä tykkää esim. kaapin nurkasta kaivetuista, hiostavista perus-t-paidoista. Paljolti suosin dryfit-tuotteita, mukavia trikoita ja toppeja, urheilurintsikoista puhumattakaan. Lisäksi enimmäkseen käytän merkkituotteita Nike, Adidas, Puma, Draft, Asics jne. Kyllä ne hyvät vaatteet tuovat treeniin vähän lisäpotkua tai jotain sen suuntaista, en nyt parempaakaan sanaa tähän keksinyt :) Vaatteiden lisäksi tulee se varsinainen välineurheilu. Ne tuovat treeniin lisähyötyä, iloa ja vähän hifistelyä, mutta ilman niitä myös pärjäisi. Löytyy sykemittaria, juoksuvyölaukkua, hiuspantoja jumppaan, juoksupipoa, käsivarsitaskua kännykälle/mp3:lle, treenipulloa, Buffia, juoksusukkaa...



Monella liikkujalla varmasti löytyy ainakin jotain noista listasta mainituista ja osittainhan siinä onkin ns. peruskamaa. Ja moni niistä oikeasti tarpeellinen. Lenkillä avaimet ja kännykän/mp3:n saisi kyllä taskuun, mutta mitä jos on jalassa housut/trikoot, joissa ei ole taskua. Pelastajana toimii käsivarsitasku tai juoksuvyölaukku. Jokaiselle noista kyllä keksin hyötykäyttöä :)

Tämä viikko meni treenien kannalta hyvin pitkälti viime viikon tapaan eli ma ja ti vetästiin kunnon treenit ja luulot pois, sit kolme päivää lööbailua ja loppuviikkoon yks treeni.

ma: BodyPump+Energy
ti: sali+sähly
ke, to, pe: -
la: Indoor running
su: -

Yhteensä 4,5 tuntia vaikka monta lepopäivää vietinkin :)

Tänään soi: Lady Gaga - Scheisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti