sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Herkut syyniin

Huomenna alkaa herkkujen tilastointi. Eli se on juuri sitä miltä kuulostaakin. Huomisesta alkaen kirjaan ylös kaikki herkut mitä suuhun tulee laitettua ensi viikon aikana. Herkkujen (lähinnä sokerin) syöminen on viime aikoina ja etenkin tämän viikon aikana karannut käsistä, niin kuin tuossa aiemmin jo kirjoittelinkin. 

Homma toimii niin, että laitoin jääkaapin oveen lapun, mihin kirjoitan kaikki herkut ja arvioin paljonko niissä on kaloreita. Toivon, että saan tästä vähän motivaatiota, kun oikeasti näkee miten paljon tulee syötyä turhaan. Oikeastaan tämä olisi pitänyt tehdä jo tällä viikolla, koska niitä kaloreita olisi tullut miljoona ja sitten ensi viikon olisi pyrkinyt skarppaamaan ja nähnyt eron näiden viikkojen välillä. No lähdetään kuitenkin liikkeelle siitä, että ensi viikolla herkut vähentyvät joka tapauksessa, sillä eihän sitä halua sinne listaan yhtään mitään ylimääräistä.

Tältä näyttää jääkaapin (oikeasti pakastimen) ovi ainakin ensi viikon ajan.
Toivon tuon yhden lapun riittävän koko ensi viikoksi, vaikka ei siinä tilaa kovinkaan paljoa ole. Tunnustan jo nyt, että ainakin ensi lauantaina herkkuja tulee ihan varmasti merkattua ;) Lisäksi yritän ensi viikolla vetää tuhdin annoksen liikuntaa. Tämä viikko tuntui menevän liikunnan suhteen vähän löysemmin, mutta päästiin sinne reiluun kolmeen tuntiin kuitenkin.

ma: -
ti: sali+sähly
ke: -
to: crosstrainer+juoksumatto+sali
pe: -
la: juoksulenkki
su: -

Tänään soi: UB40 - Kingston Town

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti