perjantai 15. helmikuuta 2013

Herkkumorkkis

Miten paljon suklaata voi syödä? Omalla kohdallani tuntuu, että ihan loputtomasti. Eilen salin jälkeen olin menossa syömään kaverin kanssa. Hänellä kuitenkin meni ylitöiksi, joten pyöriskelin kaupungilla hetken itsekseni ja totta kai nälissäni. Salin jälkeen fiksuinta onkin syödä herkkuja... not. No tämän tein eilen, kun en muka nälkääni muutakaan keksinyt. Ai että oli hyvä olo. 

Tällä viikolla suklaan/herkkujen syöminen on taas karannut käsistä. Kurkusta alas on mennyt suklaata muodossa levyä, pussia, patukkaa, toinen toisensa jälkeen, röyh. Siinä sivussa vielä lisäks ainaki laskiaispullaa, juustokakkua ja täytekeksiä. Ja kävin myös vetämässä hamppariaterian. En haluaisi ajatella mikä määrä sokeria ja kaloreita niissä on ollut... Nyt on vaan olo, et yökyök, mut viikonloppu ei tuo tähän helpotusta ku on kaikenlaista menoa taas tiedossa.

Osa tämän viikon mässytyksistä :P
Nyt taas pitäis saada joku roti tähän hommaan! Se hiljattain pudonnu kilo on tätä menoa pian takas. Töissä syön terveellisesti ja kohtuudella, mutta illalla onkin sitten kiva napsutella kaikkee herkkuu. Ja kohta nostan kytkintä ja ryntään illaks kerryttämään niitä kaloreita vielä lisää. Hikijumppa missä olet?

Tänään soi: Radio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti