sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Treenien tilastointia

Treenikalenteri näytti tällä viikolla tältä:
ma: juoksumattoa+PowerStep
ti: sähly
ke, to, pe: -
la: Indoor running
su: -

Näistä treeneistä oliki jo edellisessä postauksessa puhetta, mutta se, että täällä näitä treenejä kirjailen ja laskeskelen, teen sitä myös muuallakin. Kyseessä on siis netissä olevat liikuntapäiväkirjat tms. Minulla on tili HeiaHeiassa, Sports Trackerissa ja RunKeeperissa, näistä tosin tuo viimeinen pikkuhiljaa jäänyt vähemmälle, kun aloin käyttämään Sports Trackeria. 




Olen addiktoitunut kirjailemaan treenejäni näihin palveluihin ja olen kyllä kokenut ne hyödyllisiksi. HeiaHeiassa näen suoraan paljonko on viikossa tultu liikuttua ja vieläkö omasta tavotteesta puuttuu minuutteja. Sports Trackerista selviää lenkkireitit, keskinopeudet jne, kunhan muistaa laittaa kännykästä ohjelman päälle. Eräänlaista välineurheilua kai tämäkin :)





Tänään soi: will.i.am ft. Eva Simmons - This Is Love

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Mikä on sh'bam ja treadmill? Seuraan itse myös omaa liikuntaani mutta mittaan aina matkaa koska liikun ulkona. Lajit hiihto, pyöräily ja suunnistus. Nyt iski flunssan alku joten jää työmatkafillarointi väliin. Katselin noita sun sykerajoja aiemmista viesteistä ja ne näytti olevan ihan normaalit. Itselläkin meinaa mennä liian usein yli PK rajan, mutta nykyään harvemmin kun on kunto paras mitä koskaan aiemmin. Teemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sh'bam on tanssillinen jumppatunti ja treadmill tarkottaa ihan juoksumattoa. Itsellekin on tärkeää seurata ulkoliikuntaa eli lähinnä juoksua, tuo kyllä kivasti lisää treeniin, kun tietää mikä matka on menny ja millä nopeuksilla.

      Poista