sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Talvea, kevättä, lenkkiä ja suklaata

Pyörä meni toissapäivänä huoltoon ja pitäis olla jo tässä lähipäivinä valmis. Kovasti ois houkuttanu nousta pyörän selkään, ku sitä taluttelin kohti pyörähuoltoa, mut sen verran jäiset oli tiet, et tyydyin kulkemaan kahdella jalalla ja kahdella pyörällä. Pikainen huoltomiehen tsekkaus pyörääni kertoi, että jarrupalat olivat aika kuluneet ja menevät vaihtoon. Ei mikään ihme, et jarrut tuntu kovin löysiltä viime syksynä. Muuta suurempaa vikaa ei pitäis olla, ku pyörä kuitenki on vaan vuoden vanha, joten perushuolto riittänee hyvin. Edellistä hyvin perusmallista pyörääni tuli huollettua ehkä kerran viidessä vuodessa, sillonki kotikonstein taidettiin vaan vähän rasvailla ketjuja :D Tää pyörä vaatii vähän enemmän 21 vaihteen ja muiden hienouksien kanssa.

Eilen kävästiin kaverin ja kummitytön kanssa reippaalla kävelylenkillä Töölön suunnalla ja päädyttiin Cafe Regattaan (linkki menee FB-sivuille, sillä kahvilalla ei ole omia nettisivuja), mikä on yksi suosikkipaikkojani Helsingissä. Eikä pettänyt tälläkään kertaa. Ihan sama mihin vuodenaikaan tänne menee, on tunnelma aina yhtä ihana :) Ja korvapuustikin oli yhtä hyvä kuin aina ennenkin! Puustin lisäksi olen sitten taas vetänyt sokeriähkyt (lue suklaaähkyt) usempaan kertaan viime päivinä. Koko loppuviikko on tullu vedettyy herkkui niin, et tullu ihan huono olo välillä. Miten sitä ei koskaan opi...



Talvi oli syöny Regatan veneen, poor boat...
Herkuttelun lomassa on kuitenki onneks tultu liikuttuakin ton kävelylenkin lisäks. Toissapäivänä ja tänään on tullu vedettyy juoksulenkkiä. Askel on menny kevyesti ja tuloksena perjantaina 8,5 ja tänään 12,1 kilsan lenkit. Hyvä fiilis on ollu juosta ja kaiken on vielä kruunannu ihana aurinko. Kävin testailemassa osittain uusia lenkkipolkuja ja ihan kivaa vaihtelua olikin. Tiet vaan on edelleen niin liukkaita, et oikeesti saa varoa ettei mee nurin. Onneks lenkit on pääasiassa menny Keskuspuiston maisemissa, missä tiet on ollu ihan hyvässä kunnossa, vaikkakin lumen peitossa enimmäkseen. Edelleen hirvittää juoksuvauhti tai oikeastaan se vauhdittomuus. SportsTracker hieman vetelee lenkkiä välillä ihan teiden ohi ja ehkä pikkusen lyhentää oikeasti juostua matkaa. Lumi ja jää myös ehkä hieman hidastavat menoa. Näin ainakin itselleni selitän, voihan se olla hyvinkin, ettei oma vauhti vaan riitä... Reilu kuukausi ja sitten onkin jo vuoden ensimmäinen kisa edessä. HCR on se pääetappi, mut viikkoa ennen sitä on vuorossa kympin kisa Helsinki Central Park-juoksussa, mikä juostaan juuri niillä samoilla suunnilla kuin missä nytkin oon menny. Toivotaan et siitä kympin kisasta saa vähän tuntumaa ja kisavauhtii seuraavaa viikkoa ajatellen.

Summa summarum:
ma: sali+Energy
ti: sähly
ke: -
to: -
pe: juoksulenkki
la: (kävelylenkki)
su: juoksulenkki

Tänään soi uusi biisi juoksulistalla: Fun. - Some Nights 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti