sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Se tunne, kun tuntee treenanneensa

Salilta kotia koden
Vetäsin tänään pitkästä aikaa spinningin ja siihen päälle ABSolutionin eli vatsalihastreenin. Ja niiden jälkeen tiesi kyllä treenanneensa. Jo spinningin jälkeen oli hyvä olo, kun hiki virtas ja oli antanu tunnilla itsestään niin paljon. Samaan hönkään sitten se puolituntinen vatsatreeni. Olen käynyt tuolla tunnilla vain kerran aiemmin, joten tiesin mitä tuleman pitää, mutten muistanut, että se oli noin rankkaa. Ehkä se tunnin spinni vaikutti siellä alla niin, ettei ollu ihan täysissä voimissa. Mut kunnialla loppuun saakka. Suunnitelmana oli vielä jäädä hetkeks salille tekemään jalka- ja käsitreeniä, mutta siinä vaiheessa oli niin puhki, ettei puhettakaan, et olisin tehny muuta kuin suihkun kautta kotiin. Mutta se tunne, kun endorfiini ja adrenaliini virtaa, on niin loistava ja tuntee ja tietää oikeasti treenanneensa!

Sain pyörän huollosta muutama päivä sitten ja silloinkin tuli vaan mieleen, että se tunne, kun pääsee pyörän päälle pitkästä aikaa viilettämään pitkin teitä. Sillon ei vaan oikein voinu puhua viilettämisestä, ku pääsin pyöräilemään alle kilsan matkan pyörähuollolta kaupalle ja loppumatka meniki pyörää taluttaessa, painava kauppakassi tangossa roikkuen. Siihen se pyöräilykauden avaus jäikin, sillä pyörä jäi varastoon odottelemaan lumien ja jäiden sulamista. Osa teistä on sulia, mutta sitten löytyy myös paljon niitä teitä, mitkä ovat umpijäässä, sohjoisia, rosoisia tai muuten vaan huonossa kunnossa, niin pitää siirtää pyöräkauden kunnollista aloittamista vielä hetken. Ei tosin hyvältä näytä, sillä ainakin ensi viikoksi on ennustettu edelleen kunnon yöpakkasia ja mahdollisesti jopa lunta. Eieiei!! Pyörä huutaa varastossa, kypärä hyllyllä ja minä kärsimättömänä niiden mukana. Jotkuthan pyöräilevät ympäri vuoden, mutta itse en lähde ottamaan sitä riskiä, että vedän kunnolla nurin näillä jäätiköillä.

Juoksijan ja pyöräilijän "unelma"
Viiden viikon kuluttua pitäis muutenki olla tiet juoksukunnossa HCR:a ajatellen. Haluisin kyl sitä ennen ehtii vetää kunnon lenkkiä, et sais hyvän tuntuman ja pääsis kunnolla treenaamaan. Näillä keleillä (lue teiden kunnoilla) näyttää vähän huonolta. Varmaan menee ainaki pari viikkoa tai pahimmassa tapauksessa enemmänki, ennenku tiet on sulia. Kävin eilen lenkillä ja hyvin huomas SportsTrackerin vauhtiprofiilista, et missä kohtaa oli ollu liukasta, ku vauhdit tippu ihan täysin ja profiili meni välillä kunnon siksakkia. Aikamoista sipsuttelua se oliki jäisissä kohdissa. Onneks Keskuspuistossa oli tiet ihan kohtalaisessa kunnossa suurimmaks osaks. Ja jotain positiivista kuitenki, nimittäin aurinko on tuonu vähän lisää fiilistä, vaik tiet on ollu huonos kunnos :)
 
Tämä viikko meni näin:
ma: juoksulenkki
ti: sähly
ke: -
to: -
pe: -
la: juoksulenkki
su: spinning+ABSolution

Koska kevät tulee kuitenkin, niin tänään soi: Tommi Läntinen - Kevät ja minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti