maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tänään en syö herkkuja... not

Nyt on taas menossa kausi, ettei saa sormiaan eroon herkuista, ei sitten millään. Aina lupaan, että huomenna syön terveellisesti... Näin tein eilenkin, mutta kas kummaa, että tänään töissä suuhun eksyi pari keksiä ja kotimatkalla ylitöiden jälkeen kaupasta tarttui mukaan suklaata, kuinkas muutenkaan. Itselleni uskottelin, että tämä on palkinto ylitöistä, mutta enpä usko tuota itsekään. Eilen vaaka säikäytti ja melkeen näytti lisäkiloo, toivon ettei se pidä paikkansa vaan on ennemminki sitä turvotusta viikonlopun mässäämisestä. Tänäänhän piti skarpata syömisen suhteen mutta... En tiedä millä saisin itseäni taas niskasta kiinni tämän asian suhteen. Enkä varmasti ole ainoa, moni muukin varmasti painii saman ongelman kanssa.

Aina on hyvä syy syödä suklaata, hah!
Vaikka viikonloppuna keskityinkin aika pitkälti vatsalaukun treenaamiseen ja löhöilyyn, niin tuli sitä onneks laitettua vähän jalkaa toisenkin eteen. Puolimaraton stressaa ja pelkään ettei tavoitteeni täyty ja petyn tulokseen. Näillä vauhdeilla tuntuu ettei tulosta paranneta, mutta toivo elää, että kilpailutilanne tuo sen lisätsempin- ja vauhdin. Yksi kympin kisa olisi tarkoitus vetää hieman ennen todellista koitosta, katotaan meneekö viime syksyiseen vauhtiin, vaik eri kisa onki kyseessä. Tein viikko sitten kisoja varten musalistaa Spotify:ssa ja testailin sitä eilisellä lenkillä. Muutama biisi sai jo lähtöpassit ja mietin, että jotkut kunnon tsemppibiisit voisi laittaa jopa pariin kertaan listalle.
 
Viime viikolla mentiin näin:
ma: Crosstrainer+Energy
ti: sähly
ke: juoksulenkki (pk-vauhdilla, jee!!)
to: -
pe: -
la: Indoor running
su: juoksulenkki

Tänään soi: Sami Saari - Ylöspäin
 

2 kommenttia:

  1. sinulle on haaste blogissani:)!
    http://helloimannika.blogspot.fi/2013/03/haastepostaus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos haasteesta, mutta pidän taustani enimmäkseen anonyyminä täällä blogissa. Kiva kuitenkin, et oot käyny lueskelemassa :)

      Poista