perjantai 5. huhtikuuta 2013

Selkä ei ihan ollut mukana menossa

Tänään tempasin Sh'bamin ja BodyPumpin. Ja tempasin semmosella menolla, että selkä krakas. Pumpissa tehtiin askelkyykyssä hyppyosiota eli pompittiin steppilaudalle ja yhen hypyn aikana sit vihlas alaselässä ja pomppiminen sitte jäiki melkeen siihen. Lopputunti mentiin varoen ja osa liikkeistä tuntu aika ilkeeltä. Onneks Sh'bam'n olin ehtinyt vetää ennen pumppia. Vähän hitaalla käyn nyt, selkä kumarassa tuntuu hyvältä, mutta selän suoristaminen ei täysin luonnistu ja asennonvaihdotki menee varoen, ettei niin vihlois. Tervettä. Toivon mukaan joku harmiton lihasvenähdys ja menee ohi mahollisimman pian. Huomenna olis suunnitteilla lenkki, joten selkä sais luvan olla kunnossa.

Molemmissa jumpissa oli uudet ohjelmat, pyörineet varmaan jo jonkun viikon, mutten itse ole niitä päässyt testaamaan. Sh'bamissa tykkäsin biisistä Jump, tosin tässä ohjelmassa oli The Prequel'n versio, mutta sitä ei Youtubesta löytynyt. Kunnon hyppybiisi nimensä mukaisesti. Pumpissa tykkäsin vatsabiisistä tai lähinnä niistä liikkeistä, sillä kerrankin sain ne tuntumaan kunnolla.

Potkasin tänään myös pyörän liikkeelle, ku pyöräilin hurjat 10 minsaa eli salille ja takas. Pyöräily muuten oli hyvä vaihtoehto kipeelle selälle, ku sai olla kumarrassa asennossa :) Oli kyllä niin kivaa jälleen olla pyörän päällä, vaikka tiet edelleen on osittain jäässä tai sohjossa. Kyllä se tästä, pieniä matkoja kerrallaan, mutta työmatkat menevät vielä hetken aikaa junan kyydissä, sillä yöpakkaset pikkusen hirvittävät.

Pyörätelineet oli melkeen vielä talviunilla.

Tänään soi: Tv:stä Voice of Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti