torstai 25. huhtikuuta 2013

To eat or not to eat?

Perustarjontaa ja muuten tyhjännäköstä
Tuntuu, että tällä viikolla olen unohtanut syödä tai ei ole ollut mitään syötävää tai muuten vain olen ostanut kaupasta hyvin vähän mitään sellaista, mistä tehdä ruokaa. Esim. maanantaina söin aamulla viilin ja appelsiinin, päivällä tonnikalasalaattia (=salaattia, kurkkua, tonnikalaa, raejuustoa, pähkinöitä), töiden jälkeen pari hapankorppua, muutaman kinkkusiivun ja myöhemmin illalla nuudeleita ja raejuustoa. Lisäks vähän Gatoradea 14 kilsan lenkin päälle. Ehkä just sen lenkin takia ois voinu syödä vähän enemmän. Tiistai meni ruoan suhteen myös aika pienillä määrillä ja keskiviikkona olin klo 19 mennessä syönyt viilin, tonnikalasalaattia ja pienen palan raparperipiirakkaa. Sen sitten kompensoinkin syömällä kunnon annoksen wokkia ja tietty suklaata :) Jouduin sortumaan valmisruokaan, ku en jaksanut enää ruveta vääntämään mitään itse. 

Tänään aloitin päivän hyvin ruoan suhteen, kun menin koulutukseen ja kotona syödyn viilin jälkeen sain aamupalaksi kunnon sämpylän ja lounaaksi lohikiusausta kera porkkana-marjasalaatin ja leivän. Olin ylpeä, että onnistuin kieltäytymään suklaavanukasjälkkäristä ja kahvin kanssa olleesta omppupiirakasta, tosin en juonut sitä kahviakaan, koska se ei kuulu valikoimiini :) Kotiin tultuani jatkoin kevyttä linjaa ja söin rahkaa ja vähän hilloa sekä pari hapankorppua. Lenkin jälkeen illalla oli sekalainen seurakunta eli mitä kaapista löytyy: kurkkua, appelsiinia, raejuustoa, kurpitsansiemeniä ja kuivattuja härkäpapuja, itse asiassa ihan hyvä yhdistelmä. Tämä herkuista kieltäytyminen tänään johtuu ihan siitä, että ylihuomenna on se kympin juoksukisa ja yritän vältellä kaikkea ylimääräistä syömistä pari päivää ennen, että on kevyt olo juosta. Vaikka tuskin tuollaiset pienet määrät vaikuttavat, mutta päätös mikä päätös. Alkuviikon ruokavähyys on vain omaa laiskuutta ruoanlaiton suhteen tai unohtamista. Se että unohdan syödä on jo ihme :D 


Tämän illan tarjontaa
Ensi viikolla jatkuu sama tahti herkkujen ja ylimääräisten mässäyksien välttelyn suhteen, heti vapun jälkeen ;) Yritän vappuna kovasti skarpata, etten ihan kaikkea napaan vetäisi. Onneksi siinä kuitenkin on 2 päivää saada olo kevyeksi. Mitään hiilaritankkauksia en ala toteuttamaan, en kuitenkaan ole mihinkään maratonille menossa. Salaattia, pastaa, kasvissosekeittoa ja vähän runsaammin vettä, siinä taitaa olla ensi viikon loppupuolen ruokavalio. Tosin tiedän, että molempien kisojen jälkeen olen suklaaherkut kädessä aika pian, ettei vaan pääsisi totuus unohtumaan :)

Tänään soi: Olly Murs feat Flo Rida - Troublemaker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti