maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hellepäivän jumppaa

Hellettä ulkona ja sisällä! Ja päivämäärä+kello päin honkia...
Suunnitelmat muuttuivat tämän päivän osilta, kun illalla ollut kokous peruuntui. Päätin sitten hydöyntää tilaisuuden ja suunnata salille. Ulkona on lämmintä yli +25 ja sisällä saman verran ja minä suuntaan salille? Kyllä vain. Tiedän tarvitsevani tietyn annoksen liikuntaa viikon aikana ja kun koko viikko näyttää olevan +25 tienoilla, niin sama kai se on koska sitä salilla hikoilee. Lenkitkin on pitänyt siirtää myöhäiseen iltaan, ettei tarvii juosta ihan pahimmassa helteessä. 

Päädyin valikoimaan uudesta kesälukkarista Energy- ja ABSolution -tunnit. Ajattelin, että moni olisi jäänyt ulos nauttimaan auringosta ja jättänyt salitreenit väliin, mutta väärin meni. Jo salille mennessäni huomasin, että pyörätelineet olivat aika täynnä eli yksin ei tarvinnut huitoa menemään. Salin puolella riittii porukkaa ja tunneillekin oli hyvin eksynyt väkeä, vaikkeivät ne täynnä olleetkaan. Energy, aina niin ihana hikitunti vedettiin kivasti vaihtelun vuoksi vanhemmalla ohjelmalla. Siihen perään puolen tunnin vatsatreeni, joka olikin semmoista menoa, että huh! Lopussa porukka alkoi olemaan niin väsähtänyttä, että lähinnä vain kierimme lattialla ja yritimme jotenkin saada liikkeet tehtyä oikein. Nauruksihan se meni :) Kaikesta helteestä huolimatta hyvällä energialla jaksoin vetää molemmat tunnit, vaikka toinen etureisi meinasi vähän suutahtaa Energyssä. Pitänee palkita se kunnon venytyksillä.

Kävin vähän kattelemassa Sh'bamin seuraavaa ohjelmaa nro 12 ja täytyy sanoa, ettei ihan iskeny ainakaan tuon lyhyen pätkän perusteella. Todellisuushan voi olla toinen sitten, kun sinne tunnille pääsee. Muutenkin pidän Sh'bamin vanhemmista ohjelmista enemmän. Erityisesti ohjelmaa nro 4 fiilistelen edelleen: Poison, Tribal Dance, Turn Around, Show Me Heaven ja Holding Out For A Hero veivät kyllä niin mennessään, että voisin vetää tätä ohjelmaa kerta toisensa jälkeen yhä uudelleen ja uudelleen :)

Tänään soi: Knife Party - Bonfire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti