sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Aurinkoa, ulkoilmaa ja ruokaa

Tämä viikko on mennyt pitkälti pyöräilyn ja lenkkeilyn merkeissä. Sää on ollut niin ihana, että on suorastaan pakko ollut olla ulkona. Aikaa olen viettänyt myös ihan vain parvekkeella kirjaa lukien ja lounastaen. Ruokavalioon on kuulunut pitkälti salaatit ja jäätelö. Perjantaina pyöräytinkin nam-salaatin: kurkkua, avokadoa, salaattia, raejuustoa, kanaa, kananmunaa ja krutonkeja. Tänään kokkailin kavereille kans periaatteella: salaattia, kurkkua, tomaattia, avokadoa, mozzarellaa ja halloumia, lisänä patonkia. Huomenna jatkuu samanlainen salaattilinja, sillä näin lämpösellä ei oikein tuhti ruoka tahdo upota. 

Nam-salaatti ja aurinko!
Ihana Munkkiniemenranta :)
Lueskelin tänään pienen pätkän syömishäiriöistä ja aloin taas miettimään omia syömistottumuksiani. Juuri puhuin ihanista salaateista, mutta välillä tulee semmosia mässäyskohtauksia, että oksat pois. Viime aikoina on taas tullut mässättyä urakalla. Pystyn ihan kevyesti vetämään aikamoisen määrän sokeria kerralla, syön vaikkei edes tee mieli. Mässään mässätäkseni? Mikä järki? Ei yhtään mikään. Kirjassa oli puhetta bulimiasta ja siihen liittyvistä ahmimiskohtauksista, mikä pisti mietityttämään jälleen, että miksi pitää mässätä, jos ei edes tee mieli ja sitten kuitenkin on huono omatunto herkuttelusta. Niinpä niin. Ja ei, en ole bulimikko, vaikka välillä tuleekin herkuttelukohtauksia ja kompensoin syömistäni liikunnalla. Mutta eikös se ole aika normaalia :)

Lenkin jälkeen jäähdyttelyä parvekkeella.
 Ensi viikon osalta on kalenteri aika lailla täyteen buukattu. Pari vapaailtaa löytyy ja ne vapaat hetket ajattelin täyttää liikunnalla. Etenkin torstaista eteenpäin mennään semmosta kyytiä, et hyvä jos kotiin ehtii nukkumaan. Luennot alkavat ensi viikolla ja ne vievätkin monta tuntia loppuviikosta ja päivät venyvät mukavasti yli 13 tunnin pituisiksi,  kun suuntaan suoraan töistä koulunpenkille (hikoilemaan). Onneksi on kesä, niin sitä jaksaa paremmin :)

Pyöräilyjen lisäksi tällä viikolla näin:
ma: -
ti: juoksulenkki
ke: -
to: sali+spinning
pe: -
la: juoksulenkki
su: juoksulenkki

Tänään soi: Gorillaz - 19-2000

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti