lauantai 15. kesäkuuta 2013

Uudet jumppaohjelmat testissä

Testailin tällä viikolla LesMillsin uusia ohjelmia, listalla oli BodyCombat, BodyPump ja Sh'Bam. Combatissa en jostain syystä ole käynyt varmaan vuoteen, joten oli kiva pitkästä aikaa päästä potkimaan ja lyömään ilmaa ;) Ihan hyvin pysyin mukana ja tämä uusi ohjelma ei ohjaajankaan mukaan ollut vaikeimmasta päästä, joten tehot sain irti eikä aika mennyt vain siihen, että yritti pysyä mukana. Tunti meni nopeasti (eli tarkoittanee sitä, et oli hyvä tunti) ja vielä pari päivää treenin jälkeen tunsi olleensa tuolla tunnilla, sillä sen verran mukavasti tuntuu käsien lihaksissa. 

Tänään olivat vuorossa pumppi ja Sh'Bam. Pumpissa oli kivasti vaihdettu liikkeitä aiemmasta poiketen ja erityisesti rinta- ja ojentajaosiot olivat mieleeni. Sen sijaan selkä- ja vatsaosiot menivät vähän ohi, sillä tuntui etten saanut liikkeitä tuntumaan kyseisissä lihaksissa erityisen paljoa, kun tuntui, ettei treeni keskittynyt niihin lihaksiin juuri ollenkaan. Vatsatreeni kuulemma tässä ohjelmassa meneekin keskivartalotreenin nimellä, joten pelkkä vatsa ei muutenkaan ollut kyseessä. Totuus treenistä ilmenee varmaan huomenna tai ylihuomenna, kun lihaskivut iskevät päälle. Pumpin perään vetäsin Sh'bamin. Ohjelma oli ihan jees, ei paras missä olen ollut, muttei huonoinkaan. Sh'Bamin tyyliin oli lattaria, poppia, vähän jotain rock-tyylistä ja nykyään (kuten nytkin) tuppaa olemaan myös hiphopia/dubsteppia. Hyppimistä suuntaan ja toiseen oli normaaliin tapaan parissa biisissä. Jäähdyttely oli mixattu Toton Africa-biisistä ja kivaa vaihtelua siihen mitä yleensä vikana biisinä on ollut. Kokonaisuudessaan ei mitenkään yllättävä, mutta varmasti tulee käytyä, sillä tanssi on aina tanssia :) Tai no, aerobic-tanssia ennemminkin.

Vauhdilla eteenpäin!
Ihanainen kummityttöni on myös ollut tänään hoidossa ja yökylässä huomiseen. 10 kuukautisella riittää energiaa, varsinkin kun kävely on jo hyvän tovin sujunut. Kyllä on saanut koko päivän olla menossa pikku viipottajan perässä. Kävimme myös kuluttamassa energiaa läheisellä futiskentällä, jossa sai mennä ympäriinsä ihan vapaasti. Varmasti tuntuu tämä kaikki touhuaminen ja toissapäivänen combat ja tämän päivän treenit huomenna lihaksissa. Pohkeet kiittää jo nyt :)

Tänään soi: telkkari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti