lauantai 29. kesäkuuta 2013

Herkuttelua ja 30 päivän peppuhaaste

Mikä siinä nyt taas on, että pitää herkutella, vaikka tietää siitä tulevan huono omatunto? Joka päivä taas olen päättänyt, että huomisesta vähennän herkkuja, mutta kummasti löydän itseni kaupasta karkkihyllyn ja/tai jätskialtaan luota. Saatan ihan kevyesti vetää litran jätskiä illassa. Kyllä, litra jätskiä illassa. Tai ei siihen edes vaadita koko iltaakaan. Yksi päivä tällä viikolla en syönyt illalla ruokaa ollenkaan vaan korvasin sen jätskillä. Liikuntaa tulee harrastettua juuri ja juuri se 3 tuntia viikossa, mutta tällä syömisellä se ei kyllä kompensoi kaikkia herkkuja. Paino on onneksi pysynyt (ainakin vielä) ennallaan. Loman alkuun on viikko aikaa, joten jos se hieman rauhoittaisi herkuttelua, kun tulee oltua niin paljon reissussa, ettei ehdi herkutella niin paljon. (Tai no, ehkä siellä reissussa nimenomaan tulee syöytyä.) Ja toisekseen, en myöskään kehtaa vetää sitä litraa jäätelöä muiden nähden :D

Aloitin tällä viikolla 30 päivän peppuhaasteen. Tässä taannoin tosiaan koin kriisin, kun ostin uudet bikinit ja huomasin, että takamuksessani on kyllä kiinteyttämisen varaa. Netissä on paljon pyörinyt 30 päivän kyykkyhaaste (30 Day Squat Challenge), mutta halusin vähän vaihtelempaa enkä pelkkää kyykkyä ja polvikaan ei välttämättä hurjia yli 200 kyykyn määriä kestäisi, kun rahisee jo muutenkin. Löysin jonkun treeniblogin kautta linkin Youtubeen 30 päivän pepputreeniin (30 Day Butt Lift) ja olen sitä tehnyt neljän päivän ajan. Saa nähdä mitä tuloksia tulee. Sentit on mitattu, joten toivottavasti mittanauhaa saa kuukauden kuluttua vähän kiristää, jos vaan pysyn säännöllisessä treenissä. Youtubessa on runsaasti muitakin vastaavia videoita, mutta päädyin nyt tähän kun sitä oli siinä blogissa (en valitettavasti muista missä) kehuttu. Myös tässä ohjelmassa on ongelmana se, että pari liikettä käy hieman vasemman polveni päälle, joten ehkä joudun niitä jossain vaiheessa hieman muuttamaan polviystävällisemmiksi. Myös vanha ystäväni olkapää on tällä viikolla alkanut jälleen ilmoittamaan olemassaolostaan. Olkapäätä ei tarvitse muuta kuin hieman pyöräyttää, niin johan rutisee, saatika mitä se sanoo salilla käymisestä. Ja jos kädellä tunnustelee, tuntee kuinka osaset siellä liikkuvat ja rutisevat olkapäätä pyöräyttäessä. Tervettä. 

Puistojumpan lisäksi olen tällä viikolla ehtinyt vetämään setin juoksumatto+BodyPump ja siihen päälle vähän vatsatreeniä, kun tuntuu, että pumpin vatsasetti ei ole riittävä. Huomenna pitäisi vielä yrittää päästä lenkille tai salille, jottei ihan lusmuiluksi menisi tämä homma. Tänään sain jälleen pienen vieraan, kun rakas kummipoikani, ikää 1 v 10 kk, tuli hoitoon ja päivä menikin mukavasti leikin parissa. Hyvää treeniä sekin, kun juoksee pikkumiehen perässä :)

Tänään soi: Telkkari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti