Viime päivien puheenaihe (myös täällä blogissa) on ollut flunssa, joka nyt alkaa helpottamaan ja huomenna suuntaan takaisin töihin. Tekee kyllä terää päästä pois täältä neljän seinän sisältä, jossa olen kauppareissuja lukuunottamatta notkunut keskiviikkoillasta alkaen. Sosiaalinen elämäni on rajoittunut niihin posti/kauppareissuihin. Aina en ole ollut varma miten ääni toimii, kun ei ole tullut puhuttua koko päivänä, joten moin sanominen on saattanut osittain jäädä kurkkuun kähisemään :D Jalat kovasti haluaisivat suunnata takaisin salia kohden, mutta ehkä vielä hyvä huilata, ettei tarvitse tukehtua yskänpuuskaan kesken jumppatunnin.
Valotus veti taas värit oudoiks. |
- 400 g jauhelihaa
- purkki paseerattua tomaattia
- sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- vajaa 1 dl juustonmakuista ruokakermaa
- tuoretta basilikaa
- suolaa, pippuria, chiliä ja ehkä jotain muutakin maustetta?
Kaikki vaan sekaisin ja hyvää tuli :) Mukaan tietysti täysjyväspagettia. Lisäksi tässä sairastaessa on tultu katseltua telkkarista päiväsaikaan kaikenlaisia ohjelmia ja myös kokkiohjelmat tulivat tutuiksi. Jostain sain vinkin, että esim. tomaattipastaa tehdessä, ei kannata keittää pastaa vedessä, vaan tomaattikastikkeessa, jotta tulee paremmin makua. No, laitoinpa tämän testiin (ainakin osittain) ja lorautin keitinveden joukkoon paseraattua tomaattia ja täytyy sanoa, että kyllä se spagetti vähän tomaatille maistui.
Tänään soi: The Voice Kids
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti