torstai 12. syyskuuta 2013

Treenivaateinventaario

Bongasin paristakin blogista postauksen siitä, miten paljon kaapista löytyy treenivaatteita ja mitä lukema omasta mielestä kertoo. Päätin ihan omaksi iloksikin käydä kaappiani läpi ja tässä mennään ensin paitaosastolle:



Yllätyin itsekin miten vähän treenitoppeja omistan, vain kuusi :D Noista kuvasta olevista topeista käytän pääasiassa kolmea suosikkia. Värivalikoima on aika ysktoikkonen: mustaa, oranssia ja punaista :D T-paidat (3 kpl) menevät sählyssä ja syksyisin/keväisin juoksupaitana ja kuten näkyy, käytän yleensä vanhoja kisapaitoja.


Housuosastoa: lyhyitä trikoita löytyy viidet, pitkiä trikoita kahdet ja lisäksi yhdet shortsit. Näistäkin käytän pääasiassa vain kolmia trikoita. Pitkät trikoot menevät pääasiassa viileämmillä juoksukeleillä. Värivalikoima huimaa päätä tässäkin, yhdet harmaat sinne on eksyny, mutta muuten perusmusta toimii aina :)

Kenkiä löytyy neljä paria, kolmet Adidakset ja yhdet Brooksin kengät. En ole mitenkään merkkiuskollinen, mutta Adidakset ovat mahtuneet parhaiten jalkaan. Ennenkin varmaan olen puhunut näistä isoista jaloistani (42), joihin on vaikea löytää sopivia kenkiä. Kengät saattavat mahtua jalkaan, mutta koska jalalla pitää olla pieni liikkumavara, jää siinä vaiheessa monet kengät hyllylle. Lähinnä tarvitsen varpaille tilaa, jotteivät töki kengän kärkeen. Monta kenkämallia on koluttu ja olen tullut siihen tulokseen, että koko pitää olla 42,5, jotta varpaat eivät töki. Ongelma vain on se, että naisten kengistä ei tätä kokoa yleensä löydy ja sitten pitää  vain ostaa ne kengät, mitkä tuntuvat edes vähän hyviltä. Eihän se näin pitäisi olla, sillä kengät kuitenkin ovat tärkeässä roolissa. Miesten kengät sitten taas ovat yleensä liian leveälestisiä (ja yleensä tylsemmän värisiä kuin naisten kengät). Asicsen juoksukenkiä ja Niken treenikenkiä on paljon kehuttu, mutta kun ei sovi jalkaan niin ei sitten... Brooksin (miesten) kengät toimivat juoksulenkkareina, vaaleat Adidakset olivat ennen Brookseja muutaman kuukauden ajan juoksukenkinä, mutta siirtyivät sitten sisäjuoksukengiksi ja sählyyn. Pinkit kengät menevät jumpissa ja salilla. Mustat Adidakset ovat entiset jumppakenkäni, mutta toimivat nykyään spinningissä, koska pinkit kengät ovat sen verran "ohuet", että poljinten hihnat hankaavat helposti, joten vanhat palvelijat tulevat tässä käyttöön. Spinningkenkiä en ole vieläkään saanut hankittua... Kengät, mikä ihana purnausaihe ja vähän aiheesta ohi! 

Ihme suttunen valotus kaikissa kuvissa...
Sitten random-osastoa: juoksutakki, juoksuhousut, pitkähihainen treeni/juoksupaita ja lisäksi kolmet urheiluliivit. Vielä löytyy ulkoiluhousut, välikerrasto, juoksupipo, panta, sukkia, Buffeja ja ties mitä kaikkea. Kaapissa on myös muutama vaatekappale, joita tulee käytettyä sen verran harvoin tai ei enää ollenkaan, etten niitä näihin kuviin edes ottanut. 

Yhteensä 23 kpl + 4 kengät ja kaikki sälä päälle. Onhan siinä vaatetta, mutta silti tuntuu, että saa olla koko ajan pyykkäämässä. Tietyt suosikit menevät helposti päälle ja muut sitten, kun suosikit on pesussa. Veikkaisin, että näin peruskuntoilijana omistan varmaan keskiverrosti vaatteita. Valinnanvaraa pitää olla, muttei kuitenkaan hyllykaupalla. Merkkejä löytyy laidasta laitaan: Nike, Reebok, ProTouch, Catmando, Adidas, Asics, ShockAbsorber, Craft, Soc, Puma ja random merkitön eli merkkiuskollinen en ainakaan ole. Nyt tuli vaan tunne, että pakko saada joku uusi toppi tähän sarjaan lisäksi, sen verran väritylsä kokoelma on :) Stadiumin lahjakortti käyttöön tai nettiin tilailemaan ;)

Tänään soi: telkkari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti